49

Това вече е прекалено: Шофьор фучи с 254 км/ч. по магистралата

Шофьор, движещ се по магистрала "Европа" с превишение от над 140 км/ч, е бил заснет от мобилна камера, съобщиха от Областната дирекция на МВР-София.

Фрапиращото нарушение на Закона за движение по пътищата е установено в събота в хода на специализирана полицейска операция на територията на ОДМВР-София.

Патрулен екип с мобилно техническо средство е заснел лек автомобил, движещ се с 254 км/ч на автомагистрала "Европа" при максимално разрешена скорост в участъка от 110 км/ч.

Глобата, която нарушителят ще трябва да плати е в размер на над 1500 лева, а проверка ще установи дали нарушението му е системно. Ако резултатът е положителен, шофьорът ще бъде наказан с предвидената глоба в двоен размер и лишаване от право да управлява моторно превозно средство за срок 6 месеца.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Мюмюн джаксан

Мюмюн джаксан

01.08.2022 | 17:26

Брей...тоз тарикат е натиснал яко газта на тоз Сеат Леон FR. Варви, пущината, асъл кат бе ен ве ! Барзал е щот явну жина гу е чакала вав кревата. Казвах ви аз, чи шарифити бачкат здраву, ама вий...не, та не!

Отговори
1 0
Пън

Пън

01.08.2022 | 16:58

Предложение; нарушения от този тип да се наказват с отнемане на книжката в период от 3 до 5 години , като 10% от наложените години в дни да се отработят в пълен размер или да се платят спрямо минималната работна заплата ( примерно 3 години наказание = 1095дни - 10% = 109,5 дни = 5 месечни заплати ) като обществено полезен труд да се полага към съответната община която е издала документа за правоуправление на МПС включително налагане забрана МПС-то да се движи в този период включително глоба по закона за пътищата включително вписване в досието на водача.

Отговори
6 2

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?