46

Топ психиатър за Семерджиев и Симона: Две друсалки с празен живот!

Директорът на държавната психиатрична болница  "Свети Иван Рилски“ д-р Цветеслава Гълъбова смята, че обществото ни страда от "психопатизация“.

"Това е системно безнаказано, безотговорно и социално нечувствително поведение като това на предизвикалия тежката катастрофа до хотел "Хемус" в столицата, при която загинаха две жени", каза тя пред "Дарик Радио".

По думите й соченият за извършител Георги Семерджиев е типичният психопат. 

По-рано по повод инцидента тя написа във Фейсбук: 

"Някакъв "с множество криминални регистрации, вкл.за наркоразпространение, с 50 наказателни постановления, с фалшиви номера на колата" с висока скорост се удря в асансьора на метростанцията и колата се разцепва. идиотът убива две момичета, пешеходки.

Идиотът-психопат и спътничката му, също не по-малък идиот от него са избягали от мястото на катастрофата. Вероятно са били друсани и пияни. Ще бъдат намерени, ще бъдат съдени, вероятно ще бъдат осъдени, но двете момичета няма да се върнат. А тези две друсалки ще продължат с абсолютно безсмисления си празен живот, в който пиенето, наркотиците и бързите коли са ценност.

А защо нищо не е предприето и не се предприема срещу гонките и меренето на самочувствието и п....те на разни умствено изгладени индивиди с мощни коли по кръстовища и булеварди в София, е друга тема".

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Ангел Грънчаров от Тракия

Ангел Грънчаров от Тракия

11.07.2022 | 20:49

Животът при комунизма беше празен и сив, а сега при демокрацжията е изпълнен с друсане, екшън и е цветен! Нали за това скачахме майни на площада?

Отговори
20 3
Стоичков

Стоичков

13.07.2022 | 10:38

Майна,скачахме защото бяхме млади и нямаше друсане,бързи и яростни и екшън и се надявахме за нещо по добро,но при комунизма настъпиш ли мотиката рядко ти прощаваха,а при демокрацията няма закони,няма "органи" има само кинти и всичко останало е следствие.....

Отговори
9 0

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?