Тази събота жилищен комплекс "Роял сити" с ден на отворени врати за бъдещи купувачи

Специални предложения и оферти само в деня на събитието

Всеки който активно търси да закупи имот в нов и модерен жилищен комплекс в град Пловдив, ще има тази възможност още тази събота. На специално събитие, отворено за всички, „Галакси Инвестмънт Груп“ организира ден на отворените врати в жилищен комплекс „Роял Сити“. Огледи на мострени апартаменти, разясняване на условията за покупка и наемане, консултиране на покупка с кредит, са само част от услугите, които ще бъдат представени от домакините. Атрактивни промоционални оферти и специални предложения ще бъдат направени на посетителите само по време на събитието. Денят на отворените врати ще се проведе на 27 май и започва в 11 часа в градината на комплекса на бул. "Дунав" 5.

"Роял Сити" се намира в един от най-атрактивните квартали на град Пловдив – Кършияка, на комуникативно и лесно достъпно с автомобил и градски транспорт място. Комплексът е изцяло завършен и функциониращ, разполага с просторни и светли жилища, с различни големини. Сградите притежават модерна и разчупена архитектура, с приложени най-съвременните световни тенденции в строителството, визията се отличава със запомняща се керамична фасада. Комплексът е изграден със съвременни и качествени материали, притежава многокамерна PVC дограма и отлична топло и шумоизолация.

Жилищата в комплекса са предпочитани поради цялостно завършената инфраструктура, парковата среда и изграденият подземен и наземен паркинг. Допълнително удобство за бъдещите собственици предоставят местата за отдих, детската площадка и заведенията за хранене. В същото време наличието на офиси, търговски обекти и банки в съседство са предпоставка за лесно отдаване на апартаментите под наем и превръщането им в ценен инвестиционен актив. Предлага се и възможността за професионално управление на собствеността.

Пазарът на недвижими имоти запази тенденцията на устойчив ръст през последните две години, като превърна инвестицията в жилище в предпочитана алтернатива на банковите депозити. В търсене на най-добрата доходност за парите си, хората със спестявания започнаха да ги инвестират в имоти, твърдят водещи експерти от бранша. Ако имотът е качествен, ново строителство, с добро местоположение и инфраструктура, той притежава по-висок потенциал да увеличи стойността си. Добрата ипотечна политика на банките и рекордно ниските лихви по ипотечните кредити допълнително раздвижи пазара на недвижими имоти. Брокерите прогнозират ситуацията да се запази през цялата 2017 г. и я определят като "точния момент за покупка".

Налагането на град Пловдив като водещ индустриален център в страната го превърна в предпочитано място за бизнес и работа. Икономическото развитие на града и високата заетост обособиха Пловдив като притегателен център за хората от цяла южна България, което допълнително увеличи търсенето на недвижими имоти.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
0 коментара

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?