1939

Търсят се Героите на децата, номинирайте до 25 април

Остават само още няколко дни до края на номинациите за годишните награди „Златна ябълка“ за принос към благосъстоянието на децата и семейства у нас. Всеки, който иска да се включи, трябва да попълни и изпрати електронен формуляр с номинацията си през сайта на Националната мрежа за децата до 25 април.

Категориите са: Герой на децата, детска организация, болница, училище и детска градина, Община, журналист, благотворител. За първи път те са отворени за широката общественост и всеки може да предложи участници в конкурса.

 „Досега номинациите в повечето категории правеха организациите  членове на Мрежа за децата. Решихме да отворим конкурса, за да включим в надпреварата по-широк кръг личности и организации и да утвърдим „Златна ябълка“ като национален символ на грижата за децата“, каза Мария Брестничка, директор развитие на Мрежата.

Изборът на победители за категориите Герой на децата и Детска организация ще бъде направен след онлайн гласуване. Победителите в останалите категории ще бъдат избрани от експертно жури и ще бъдат обявени в навечерието на Деня на детето – 1 юни.

"Номинирайте! Нека всички разберат за добрите дела!", призовават организаторите.

 

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?