44

Тъжна вест! Почина известен български фотограф

Голяма мъка обхвана фотографската общност. На 54-годишна възраст ни напусна известният фотограф Николай Димов. В петък той е издъхнал в болницата в Сливен. Това съобщиха близки на Николай, пише "Флагман".

Той бе приет в здравно заведение, след като на 18 февруари бе зверски пребит на ул. „Търговска“ в Ямбол. Повече от 10 дни лекари се бореха да спасят живота му.

За мелето е задържан 37-годишен мъж. 

Николай Димов е сред водещите имена в родната фотография. Той основава едно от първите фото студиа в града на 100 войводи в годините на демокрацията. Изключителен професионалист и винаги готов да помогне на човек в нужда, казват другарите му от Сливен. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
4 коментара
Географ

Географ

10.03.2024 | 15:12

Сливен бил Пловдив и през него минавала река Марица. Гъски от в Марица много сте добре с географията.

Отговори
1 0
bres

bres

10.03.2024 | 10:48

Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим:=--- https://e.vg/mens

Отговори
1 1
УЖАСИ В БЪЛГАРИЯ...

УЖАСИ В БЪЛГАРИЯ...

10.03.2024 | 10:06

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО КАМЕРИ НАВСЯКЪДЕ....НА ВСЯКО КЮШЕ!!!!!!!!!! ДА БЪДАТ ЗАДЪЛЖЕНИ ТЪРГОВСКИТЕ И АДМИНИСТРАТИВНИ ОБЕКТИ ДА ИМАТ КАМЕРИ ЗА НАБЛЮДЕНИЕ В ШИРОК ПЕРИМЕТЪР ОКОЛО ОБЕКТИТЕ ИМ.... УЛИЦИТЕ С КАМЕРИ ГАРИ АВТОГАРИ МАГАЗИНИ ....ПАРКОВЕ ...ГРОБИЩА .... ОТИВАМ НА 9 МАРТ НА ЗАДУШНИЦА НА ГРОБА НА МАЙКА МИ И КАКВО ВИЖДАМ ЗАСАДЕНИТЕ ПРЕДИ ЕДНА СЕДМИЦА ИГЛИКИ ИЗВАДЕНИ ТАКА С УРЕД ЩОТО СЕ БЯХА ПОЛУЧИЛИ 5 ОТВОРА ВСЕ ЕДНО ПРАВЕНИ С ШУБЛЕР....5 ДУПКИИ НА ГРОБА.... КАКВО Е ТОВА ?!?! КАКВО ЩЕ НАПРАВИ С ТЕЗИ ЦВЕТЯ МАНГАЛА ЩЕ ГИ ПОДАРИ ИЛИ ЩЕ ГИ ПРОДАДЕ ... ИЗРОДИ....

Отговори
7 0
УЖАСИ В БЪЛГАРИЯ...

УЖАСИ В БЪЛГАРИЯ...

10.03.2024 | 10:02

КЪДЕ Е ОСТАВКАТА НА ВЪТРЕШНИЯ МИНИСТЪР.?!?! САМО ТРАГЕДИИ ПО ПЪТИЩАТА И ПО УЛИЦИТЕ.....БЕЗНАКАЗАНИ ИЗРОДИ БРОДЯТ В БЪЛГАРИЯ НА ПЪТ И ПОД ПЪТ...ЗА КАКВО НИ Е ПОЛИЦИЯТА И МИНИСТЪР НАЙ ВЕЧЕ!?!?!

Отговори
8 0

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?