49

СУ „Черноризец Храбър“ си прави шоу "България търси талант"

Пловдивско училище готви свое шоу ала „България търси талант“, за да даде трибуна на най-даровитите си деца. 

Надпреварата „Черноризец Храбър“ търси талант“ вече е в ход  - с първия етап, който представлява онлайн кастинг. До 15 декември желаещите да участват  могат да изпратят видео или аудиозапис на своето изпълнение.  Няма ограничение дали да е песен, танц, скеч.

Регламентът предвижда състезанието да е в две категории - "професионалисти", които се занимават допълнително и задълбочено с някое от изкуствата, и "любители".

Тричленна комисия от учители ще гледа всички материали, за да прецени доколко са стойностни и да отсее по определени критерии допуснатите до втория етап. Одобрените ще бъдат уведомени на 22 декември по имейлите, от които са пратили своите записи.

Те ще участват във втория етап, където победителите ще бъдат определени в концерт на живо. На 25 януари в 15 ч. той ще събере участници и публика във физкултурния салон на училището. В първия кръг финалистите в двете категории ще представят изпълненията си и ще бъдат оценявани от тричленно жури, в което е предвидено да има и гост-изпълнител. Комисията ще определи трите най-добри изпълнения. От тях, в крайна сметка, публиката ще излъчи талант №1, като ще гласува на място за номера на своя фаворит.

Тази вечер СУ „Черноризец Храбър“ ще запали светлините на коледното дръвче в двора. В 17 часа започва празничната програма, която ще завърши с фойерверки. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
kess

kess

30.11.2023 | 13:25

Знаете ли, че 74% от заседналите хора развиват хемороиди и те също могат да бъдат причинени от бременност, затлъстяване и генетика. Малко се говори за това, но на практика е масово заболяване, но има решение--- https://tyny.to/shemoro

Отговори
0 1
хахо

хахо

30.11.2023 | 13:20

Това е малко и Похвално, и Смешно! Но толкова им стига акъла на Организаторите.

Отговори
1 5

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?