71

Студът нахлува до дни със скреж по колите! Вижте и другите изненади от проф. Рачев

До 4 градуса сутринта във вторник, но рязкото застудяване ще бъде само за ден 

 

Продължава октомврийското лято. 4-4,5 градуса над нормата сме. Следващата седмица "Топлофикация" си влиза в ролята - пуска парното, ако се наредят три студени дни, но няма такава опасност.

Това прогнозира климатологът проф. Георги Рачев по bTV.

Въпреки това ще има нахлуване на северен фронт от неделя следобед, когато в София се очаква вятър със скорост до около 50 км/ч. Максималните температури в неделя за страната ще са 25-26 градуса.

В понеделник обаче те ще паднат със 7-8 градуса, а според немския модел се очаква застудяването да е дори с близо 10 градуса.

Във вторник отново започва затопляне. Имаме октомврийско лято, обясни проф. Рачев.

Сутринта след рязкото еднодневно застудяване обаче във вторник максималните температури ще са ниски и по високите квартали на София, както и в полетата на Северозапад може да се наложи да поизстържете стъклата на колите от скреж, предупреди климатологът. През деня от вторник отново ще се стопли.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
rtyty

rtyty

06.10.2023 | 11:25

Нов фармацевтичен продукт: уникално лекарство, което е в пъти по-добро от Виагра и е напълно безопасно за всяка възраст. С него ще имате силна и продължителна ерекция, и тестостеронът ще се повиши, което ще доведе до растеж на косата и загуба на тегло. Съветвам всички да опитат, прочетете сами]]:------ https://301.link/bioko

Отговори
0 0

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?