49

Страшно е! В Истанбул заплетоха мистерия с изчезналата Елена и децата й

Мистерията около изчезването на Елена, Кристиян и Сияна в Истанбул се заплита. Камерите в хотела, където семейството е било отседнало, не могат да бъдат проверени, защото са спрели да работят три дни преди изпаряването им, пише "24 часа".

На 48-мия час от изчезването на жената и децата й турските власти съобщили на бащата, че не са прегледали и записите от магазини и ресторанти в района, за да видят накъде е тръгнала.

"Никакво съдействие от Турция - обяснява пред медията ни мъжът. - Дадоха ми едно листче, на което чрез преводач установихме, че пише: "Станислав Станев е подал сигнал, че семейството му е изчезнало на 27-и август. Напуснали са хотела и ги няма. Ще ги издирваме чрез проследяване на телефони, локации т.н.". Нищо не търсят. Седят и чакат да се появят. Това е гавра. Няма данни да е преминала нито границата на Беларус, нито тази на България. Може да е някъде в Турция."

Станев казва, че всички медии са го цитирали грешно относно времето, в което тя е изчезнала:

"Написах 19,30 GMT, но никой не обърна внимание на това "GMT" (Greenwich Mean Time), което означава 22,30 ч. Дори не направиха бърза проверка, с която да установят разликата в часовото време в отделни страни."

Защо Елена е излязла от хотела?

"Малкият плачеше и не можеше да заспи, тя ми каза, че ще слязат до долу на чист въздух, докато аз заспя и той се успокои - обяснява бащата. - Щяха да постоят пред хотела за малко време и да се качат. Хората избързаха да ме обвинят, че едва ли не сме се скарали, имало е скандал, побой и тя е хукнала да бяга. Няма нищо такова. Искам да кажа, че в този момент тези нападки към мен са напълно излишни. Не пожелавам на никого да е на мое място. Обичам семейството си повече от всичко. Не бих посегнал на никого от тях. Не съм го правил. Нека коментарите спрат. Разбирам, че всеки мисли първосигнално, предвид последните случаи с жени, които са били жертви на домашно насилие. Аз самият ще си кажа: "Ето, тя е избягала от него, защото той я е тормозил", но повярвайте ми няма нищо такова. Искам да са живи и здрави и отново да бъдем заедно. Само това. Нека властите си свършат работата, а не да бездействат."

В момента Елена има документи за самоличност в себе си.

"Когато напусна хотела, те бяха в нея, както и паспортите на децата. Носеше ги в една малка червена чантичка."

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
9 коментара
Анонимен

Анонимен

09.09.2023 | 12:11

Рускиня не може да живее в България. Нея си я тегли към родината. Тя просто си е отишла в Беларус. Пък и мъжът ѝ като го гледам на снимката, хич не ми изглежда да е толкова разбран. Неприятна физиономия.

Отговори
1 0
ще ми се да знам

ще ми се да знам

01.09.2023 | 16:20

КАК СТОИ ВЪПРОСЪТ С ПОЛИТИЧЕСКИТЕ УБЕЖИЩА?

Отговори
3 2
хм - май е лична драма

хм - май е лична драма

01.09.2023 | 16:19

Що да се месим?!

Отговори
5 1
+-+-+-

+-+-+-

01.09.2023 | 16:01

Собствените ти деца да не те харесват..смятай..

Отговори
5 2
Цонева

Цонева

01.09.2023 | 14:53

Господине как нормален мъж пуска жена си и двете си деца в 22:30 ч. в чужда държава да си поемели чист въздух. Ами защо не излязоха на балкона, защо не им пуснахте телевизия, защо не слязохте вие с децата. Това са пълни глупости и ако аз съм представител на власта първо това щях да ви питам. Ние вашите съграждани явно ни смятате за глупави . За мен вие трябва да си ги търсите и бих ви обвинила в безотговорно отношение към семейството което твърдите че толкова много обичате .

Отговори
24 5
Док

Док

01.09.2023 | 17:43

Да.Пък взела на разходката и чантичка с документите

Отговори
6 1
Сериозно ли?

Сериозно ли?

01.09.2023 | 14:49

Нещо не се връзва в разказа на този момък! Късно вечер, детето реве, той не може да заспи, тя извежда момченцето пред хотела, за да не му пречи детският рев, но взима на среднощната разходка пред хотела и момиченцето, и червената чанта с всички документи? Този момък яко лъже!

Отговори
27 3
Тони

Тони

01.09.2023 | 15:02

За съжаление, децата в горещото време имат нужда от въздух, което да не е климатик.. А паспортите е нормално още повече в чужда държава да са с нея. Но реакцията на полицията не е нормална

Отговори
8 1
Nnjj

Nnjj

01.09.2023 | 15:04

Жената сигурно си е в Беларус при родителите.

Отговори
16 1

Анкета

Какъв трябва да е следващият кмет на Пловдив?