2374

Стана ясно кой е застреляният от Женския пазар заради една врата

Мъжът, който бе застрелян в района на "Женския пазар" в София се казва Иво Андреев. Това става ясно от публикация в социалните мрежи. Ето какво написа Iva Roudnikova в своя профил.                                                                                                                                                                                         "С Иво Андреев се запознахме в редакцията на списание “Едно”, когато той беше още почти дете и караше скейт. Притежаваше мъдрост и лоялност, нетипични за едно момче на 20. Смело момче, което може да плаче. Чист.

Работехме заедно, говорехме много и се смеехме на моите опити да си ъпдейтна жаргона с помощта на чувствително по-младите от мен Иво и Росен. Години по-късно започнахме да се виждаме по протести, познавах жената на Иво, фотографката Надя Андреева. Оказа се, че живеем в един квартал, до Женския пазар. Иво и Надя, вече като прекрасно семейство с малко момиченце и момченце на път, бяха много отдадени на мечтата да изградят собствения си дом.

Тя се шегуваше, че тяхната история може да бъде озаглавена “Любов по време на ремонт”, или “Сто години ремонт”. Днес научих, че Иво Андреев е бил застрелян пред очите на жена си от съсед, бивш военен, “заради една врата”. http://bit.ly/3GfQQeD Стана така, че опитът да създаде дом в България му взе живота. Много съжалявам, Ивчо, за това сме виновни всички."

Мъжът беше прострелян в района на Женския пазар в София. Той издъхна в линейката на път към болницата. Соченият за извършител е задържан. По предварителна информация той е бивш военен и е работил и като шофьор на таксиметров автомоби. Сигналът за стрелбата е подаден малко след 12 ч. в петък на спешния телефон.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
соросоядите вече ги трепят по

соросоядите вече ги трепят по

15.11.2022 | 21:11

улиците ли?

Отговори
3 2

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?

Към анкетата