49

Стана ясна причината за катастрофата с двата джипа на жандармерията

Един от четиримата жандармеристи, които тази сутрин катастрофираха с два джипа  край Царево, е приет в реанимация в тежко състояние и спешно се налага да бъде опериран. Другите трима жандармеристи са настанени в отделението „Ортопедия и травматология“ с различни счупвания, пише "Флагман".

И четиримата са в УМБАЛ-Бургас. Служителят, който е настанен в интензивното отделение, е с гръдна травма.

По първоначални данни, до сблъсъка се е стигнало, след като шофьорът на единия джип е заспал зад волана. Той и съекипникът му се прибирали от нощна смяна. На пътя между Царево и Малко Търново се засичат с друга служебна кола, която вече е застъпила на дневен пост.

И четиримата пострадали жандармеристи са командировани по границата от службата в Кърджали. Взети са кръвни проби за анализ за алкохол и дрога и от четиримата, но те са изпратени в специализирана софийска лаборатория и все още няма резултати. 

Пътят от разклона до Босна към разклона за Граматиково вече е отворен. 

По щетите на държавните автомобили може да се съди, че ударът им по правия участък действително е челен и предполага скорост не по-малка от 80 км/ч. Нямаме яснота дали служителят, който се намира в реанимация е заспалият зад волана. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?