Стъки скочи срещу Бабикян: Фалшиви герои, с фалшиви новини вдигат фалшиви въстания!

"Наглостта на някои собственици на л@йняни сайтове, стига до там да настройват българи един срещу друг и да създават размирици, чрез които да се докопат до управлението на страната".Това написа председателят на ММА-федерацията Станислав Недков - Стъки във фейсбук профила си.

"Подадох сигнал срещу лицата Арман Бабикян, Добри Божилов и още няколко човека, с молба да бъдат проверени за съпричастност с фалшивите сайтове, бълващи фалшиви новини, целящи да опетнят името ми", заяви той.

"Няма успял българин - актьор, певец, спортист, политик, или друго популярно лице, който да не е очернен от подобни жълтокафяви сайтове. Убеден съм, че няма разумен българин, който да се върже на подобни евтини опити за омаскаряване на хора, които прославят страната ни по света и които повдигат националното ни самочувствие. Но и не бива да стоим и да гледаме безучастно отстрани", пише още той.

"Фалшиви герои, с фалшиви новини, вдигащи фалшиви въстания и искащи да направят фалшива държава !"

"Повеждам битка с днешните Цар Кировци! Ще я водя безпощадно и ще я доведа докрай! Няма да позволя на хора, непостигнали нищо в живота си да омаловажават труда на хиляди успели българи!"

"В началото на демокрацията бяхме номер 1 в производството на гаражен фалшив алкохол. Сега отново сме на първо място, но по брой гаражни фалшиви сайтове, произвеждащи фалшиви новини и тровещи също толкова смъртоносно българския народ".

"Призовавам министъра на културата Боил Банов да спази Закона за медийните услуги (приет през 2018г) и най-сетне да влезе в задълженията си, като издаде Наредба за публичен регистър на медиите. В този регистър всички медии трябва да посочат своя собственик, лицето което контролира съдържанието и редакционната политика и източниците си на финансиране".

"С неиздаването на тази Наредба, министър Банов в момента позволява на сайтове да бъдат регистрирани примерно на адреса на къщичка за птички в гората".

"Министър Банов, имахте срок до ноември 2018г да направите този регистър. Бъдете по-смел и изпълнете задълженията си. От Вас зависи дали историята ще Ви запомни, като смел или страхлив министър!", пише още председателят на ММА-федерацията

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
9 коментара
Оксиморон

Оксиморон

15.09.2020 | 22:00

От вибр@тор интелект.

Отговори
3 3
.........

.........

15.09.2020 | 20:02

Стъки, ше ти се изцвъкам в човката м.алоумна....

Отговори
4 6
дада

дада

15.09.2020 | 17:10

дали ще имаш смелостта да му го кажеш в лицето черен лай.арино

Отговори
8 6
Що да не?

Що да не?

16.09.2020 | 08:16

Що да не му го кажа в лицето? Озъбеното, грозно лице на гербаджийските мутри! И какво, ще ме пребие от бой ли? Или ще ме арестува? Или ще ме затвори в Белене? Свърши вашата, мръсни комунистически мутри!

Отговори
2 1
Хората

Хората

15.09.2020 | 17:10

Са го казали,че възмездието рано или късно застига този,който го заслужава !Крайно време е на Отровното трио да им видят сметката, стига са си развявали кончето !!!

Отговори
9 10
Е това е лицето на Гроб

Е това е лицето на Гроб

15.09.2020 | 17:01

Стъки бабоебеца и 30 баби на контрапротест.

Отговори
8 9
А ти си

А ти си

15.09.2020 | 17:13

Лицето на тоталната глупост и простотия !!!

Отговори
9 7
Гроб за тебе

Гроб за тебе

15.09.2020 | 21:35

Болен мозък.

Отговори
3 1
Щом си го харесвате

Щом си го харесвате

15.09.2020 | 22:59

ваш си е. Тиква празни гербаджийски.

Отговори
2 1

Анкета

Какво очаквате от кабинета „Денков-Габриел”