3906

Срещу 230 евро: Майка и щерките ѝ гадаят онлайн в първата ясновидска къща у нас ВИДЕО

Майка и двете ѝ дъщери от Варна основават първата ясновидска къща у нас и правят консултации по интернет. Димитринка Стайкова се представя за ясновидка номер едно. Дъщерите ѝ стоят зад кадър. От информацията в социалните мрежи се разбира, че изготвят политически, здравни и финансови прогнози, намират дори и изчезнали хора.

Ясновидката твърди, че е предала своите по наследство умения и на двете си дъщери.

 

Екипът на Нова телевизия направи разследване и изпраща имейл, за да разбере колко струват услугите им. 30-минутна консултация по Viber се договоря след предварително изпращане на пари. Тя струва 230 евро. И за ясновидкско гледане по имейл трябва да си приготвим отново 230 евро, за двама - 350 евро. Ясновидките не приемат клиенти, няма пряк контакт лице в лица. Всичко се случва по интернет. Предлагат дори експерсни услуги.

Ясновидката има амбиция да достигне до повече клиенти, дори и извън България, затова част от предсказанията са преведени и на английски. Стайкова прави дори политическа прогноза за изборите в Щатите и дали Тръмп ще спечели втори мандат.

През 2008 г. Димитринка е осъдена условно за убийство на прасе и държане на огнестрелно оръжие и боеприпаси без разрешение. Стадо животни минало покрай семейния имот. Тя стреляла с оръжието на мъжа си, който е бивш военен. Той е получил глоба от 500 лв., за това, че не е съхранявал пистолета си, както трябва.

В момента семейството не живее във Варна, домът им е изоставен, а цялото семейство живее във фургон в полето до Белослав. Там преди години са приемали и клиенти.

„Обявата, която сте чели, не е актуална. Никого не крия. Всеки може да иска пари от всекиго”, коментира мъжът на ясновидката.

Докато Димитринка твърди, че дъщерите ѝ са придобили уменията по наследство, лунен маг Мария Стойчева от Варна преподава на ученици. Провежда едномесечни курсове по гадателство и окултизъм. Поставено лице на Нова телевизия се записва и отива на среща в офиса. След като разказва подробно на какво ще го научи, Стойчева решава, че лицето ни може да изкара курса и след това да работи като маг. Цената е 3000 лв.


 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
3 коментара
Закон !!

Закон !!

26.04.2024 | 17:29

Защо преследват ало измамниците а тези гадатели не!??? Има и друга кагегория:хора медиатори,хора психолози които ги чистят аурата и кармата.. До кога!??

Отговори
1 0
Закон !!

Закон !!

26.04.2024 | 17:27

Сега да ги вкарат в кауша да "гадаят "денонощно!!!... Каква човешка простотия е това,нямам думи!! По Евроком има предаване в което участват такива шарлатани...най официално! Има един м.ан.гал Фидан и синовете му също получили умения да лъжат по наследство..нямам думи!! Тя човешката простотия е ясна ама когато човек търси сламка да се хване ...защо трябва да ги има тези и.з ро.ди тези шзмамници!!! Закон и забрана за такава дейност! Гледах клип с ци.ган.ска сватба с главен мятащ пачки с евро точно този гадател Фидан!!! Гтусна работа да лъжеш хората и да мяташ хиляди евра... Как мислите ако са изкарани с труд тези пари така ли ще ги мята ман.гала... Тона е гавра с наивни хора,хора с проблеми...!!! Това е толкова гадно деяние колкото АЛО ИЗМАМИТЕ!

Отговори
1 0
За всеки влак си има пътници

За всеки влак си има пътници

26.04.2024 | 16:33

Простотията няма край.

Отговори
5 0

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?