Специални предложения очакват посетителите на жилищен комплекс Роял сити

На събитието тази събота ще бъдат показани качествени апартаменти

Открито събитие за пловдивчани и гости на града организират тази събота, 22 април, от Галакси Инвестмънт Груп. Компанията ще представи възможностите за покупка, наемане и кредитиране на апартаменти в жилищен комплекс "Роял сити" в Пловдив. Денят на отворените врати започва в 11 часа в градината на комплекса на бул. "Дунав" 5. Бъдещите собственици на апартаменти ще имат възможност да се запознаят с актуалните оферти, както и да се възползват от специални предложения, валидни само в Деня на отворените врати. Изгодните условия за кредитиране от страна на банките и засиленият интерес към огледи от страна на купувачите ни мотивираха да организираме специално събитие, на което да дадем възможност на жителите на Пловдив да се запознаят с предимствата на "Роял сити", коментираха брокерите на Галакси Инвестмънт Груп.

Жилищен парк "Роял Сити" се намира в един от най-приятните квартали в град Пловдив - Кършияка, и е леснодостъпен както с градски транспорт, така и с автомобил. Сградите са изпълнени в унисон с най-новите световни строителни тенденции и се характеризират с модерната си архитектура. Жилищният комплекс разполага с пет жилищни секции с просторни и светли жилища, с различна големина, които се предлагат на атрактивни цени. Важно предимство особено за активно работещите е наличието на подземен и надземен паркинг в  "Роял Сити". Собственици на жилища в комплекса отчитат като най-важни фактори за техния избор цялостно завършената инфраструктура, парковата среда и това, че не се предвиждат нови строежи в близост. Наличието на детска площадка, заведения за хранене, търговски обекти, офиси и банки допълнително улеснява бъдещите собственици.

Жилищните сгради в "Роял Сити" са изградени със съвременни и качествени материали, многокамерна PVC дограма, отлична топло - и шумоизолация. Модерната архитектура и перфектното разположение превърнаха комплекса в притегателно място за предприемчивите и модерните млади хора, които търсят не само жилище, но и социална среда. Предлага се и възможността за професионално управление на собствеността.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
0 коментара

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?