71

Соломон Паси разкри кои са следващите 4 държави - мишени на Русия

"Никой не е имал за цел да прави Русия слаба, просто Русия показа, че не е толкова силна, както беше изграден нейният образ. Русия показа едно от най-грозните лица на диктатурата - агресията". Това заяви Соломон Паси в "Денят започва с Георги Любенов" по БНТ. 

"Кремъл е извършил 21 агресии само в Европа", допълни бившият външен министър. 

По думите му всички тези агресии са съпроводени с пропаганда и фалш, която напоследък е сведена до това, че НАТО се разширява и те се плашат. 

Паси сравни членството в НАТО като да си сложиш охранителна система вкъщи. Коментира, че причинно-следствената връзка е обратна - Русия е агресивна не защото НАТО се разширява, а НАТО се разширява заради руската агресия. 

Според него "на мишената" на Кремъл са Молдова, Грузия, Казахстан, Армения.

 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
36 коментара
Ако се стигне до ядрена война и медиите ще имат вина

Ако се стигне до ядрена война и медиите ще имат вина

25.02.2023 | 22:35

Тоя или се прави шут или е изчаткал.

Отговори
4 1
Българин

Българин

25.02.2023 | 18:10

Това същия Соломон ли е който продаде небето на България на американските помяри и те се настаниха трайно в страната ни.

Отговори
14 5
Чиче

Чиче

25.02.2023 | 16:40

The . Way .Back - Тне шач . Вакс _ " Бягството " ,

Отговори
2 4
Забраванковци

Забраванковци

25.02.2023 | 16:25

Жълтата редкция не пропуска да прави реклама на античовеци, ненавиждани от всички българи. Днес е "евреина", а защо сте забравили любителя на Скалистите планини, както и Ленчето с кремчето? С тях щяхте да сте в супер кондиция. Но в това "издание" журналисти отдавна няма, няма и ПР специалисти - има изпълнители на поръчки от Асфалт паша. Сигурен съм, че повечето читатели псуват само като им чуят имената. Те не са българи.

Отговори
12 7
Ха! И ти, цървул с цървула, като си българин, какво?

Ха! И ти, цървул с цървула, като си българин, какво?

25.02.2023 | 19:14

С това ли ще се похвалиш? За което заслуга нямаш никаква.

Отговори
1 7
Не е важно

Не е важно

25.02.2023 | 16:12

Русия и Украйна са нещо подобно на България и Македония, Германия и Австрия, Германия и Лихтенщайн, Кипър и Гърция, Косово и Сърбия. Всички те имат, обаче имат право на самоопределяне и са се самоопределили .Повече не искат да имат общи държавни обединения. Но има един факт , в бившия СССР и сега в Русия няма никакво значение дали си украинец, якут, грузинец , дагестанец , руснак или...........какъвто и да е. Всички са равни. Важното е да не скачаш на държавата ! Скочиш ли , ще ти разкатаят фамилията! Така, че във войната с Украйна няма нищо лично, просто бизнес/ разбирай политически интереси/. Но ние като българи трябва да съчустваме на Украйна, да разбираме Русия и да знаем кой дърпа изкусно конците . Тоя, за който Паси дава мило и драго и за чиято сметка си оправи живота.

Отговори
6 12
Вот

Вот

25.02.2023 | 16:01

Нали вече нямат ракети,танкове,слаби са?Вижте кой страхува хората-демократите,войнолюбци,само и само да печелят. Може ли слаба държава да напада други държави? Толкова лицемерие и двоен стандарт не се е случвало от години... Сега ясно ли ви стана и другите войни за какво бяха-оръжия, суровини,влияния...

Отговори
7 12
Чиче

Чиче

25.02.2023 | 15:54

Освен филма. Катин. , може да гледате в Zamunda и друуг. Филм за агресори " Тне . Шач . Баск . "Бягството " А има и за Авганистан , как ушанкките отидхоха като аслани , а се върнаха. Посрани . Ссега. са в Сирия . Значи в Куба можеда има Руски ракети а в Украйна чужди не .Или нашето си е наше и чуждото тоже . Не може хем х .я в п...та и душата в рая , както казваше един приятел .

Отговори
10 10
Отрекли са се  от продажника

Отрекли са се от продажника

25.02.2023 | 15:40

Такъв мръсник!

Отговори
12 9
Наблюдател

Наблюдател

25.02.2023 | 15:31

Погледнеш в едни форуми, пълно с фашизоиди русофоби. Погледнеш в други, там пък фашизоиди русофили. За едните руснаците са низша раса, за другите украинците. Но нещо много комично ги обединява. И едните, и другите вярват, че висшата раса сме ние, българите.

Отговори
6 8
Спокоен

Спокоен

25.02.2023 | 15:28

Зетят на министъра на отбраната на руската терористична страна Сергей Шойгу Алексей Столяров хареса антивоенен пост в социалната мрежа Instagram, забранен на територията на Руската федерация. Той също така нарече руснаците, които подкрепят геноцидната война на Руската федерация срещу Украйна, "Z-bull", пише news.obozrevatel.com. Нещо повече, зетят на един от основните военнопрестъпници на Руската федерация се присмя на възможността да стигне до фронта. Това съобщава Rosmedia В Инстаграм руският журналист Юрий Дуд написа пост, посветен на годишнината от пълномащабната руска инвазия в Украйна. В него той отбеляза, че войната е отприщена от кремълския диктатор Владимир Путин и неговото обкръжение. Той също така добави, че руските войски са унищожили десетки украински градове и са убили хиляди украински цивилни.

Отговори
17 9

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?