2374

Солена шега в Благоевград: Младежи изсипаха веро във фонтаните СНИМКИ

Младежи изсипаха препарат за съдове във фонтаните на пл. „Георги Измирлиев“ в Благоевград и те се изпълниха с пяна, оплакаха се от общината.

Това е може да повреди, както на филтрите, така и на помпите. Затова се налага служители на поддържащата фирма да изпразнят фонтаните и да ги почистят.

„Фонтаните бяха пуснати съвсем скоро! Сега отново следва процедура по подготовка на препарати и пълнене на красивите водни съоръжения, които не само радват жители и гости, деца, а и красят центъра на Благоевград и създават едно по-лятно настроение! Община Благоевград апелира гражданите и гостите на града да бъдат отговорни и внимателни към действията си! Пазете града ни, такъв какъвто го искаме всички – красив!“, призоваха от кметството.

Оттам съобщиха също, че камерите им са заснели извършителите – двама непълнолетни. Записите ще бъдат предадени на компетентните органи.

„Поради постъпили коментари и запитвания от граждани, уточняваме че камерите работят, но те помагат единствено за установяване на нарушителите. Камерите нямат свойството да предотвратяват нарушения, тъй като превенцията се корени във възпитанието и отговорността към обществото“, уточниха от Община Благоевград.

 

 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Богдан Попов

Богдан Попов

22.05.2022 | 18:33

То това може да се очаква в Бьлгария каквото ни е управлението на дьржавата,такова е и вьзпитанието на младите хора .

Отговори
1 0

Анкета

Кой е най-добрият изход от политическата криза у нас?