71

Социолог посочи следващия ход на Борисов

Интересът в началото към "Не подкрепям никого" беше голям, с времето спадна. На парламентарните избори не се брои в разпределението. Сега броят на избралите тази опция отново нарасна. Това се дължи на безсмислеността и ненужността на тези избори. Това заяви за "Твоят ден" социологът Първан Симеонов от "Галъп", пише standartnews.com.

Според него от миналото лято партиите се готвят за избори и гледат да изглеждат по-малко виновни, а не искат да управляват. "Контактната група на ГЕРБ е типичното за Борисов. Сега иска да се обгради с либерали. Плевнелиев и Паси нямат най-харесвания образ в политическия ни живот", подчерта той.

По думите му в България се оформя нова полюсност. "Това е център-дясно - ГЕРБ, център-ляво - ПП, европейското ляво. Има и крайно ляво и почти маргинализирано БСП и по-крайно антируско ДБ. ПП имат и млади западно ориентирани избиратели, но имат пенсионери. Битово консервативният ГЕРБ срещу прогресивните ентусиасти от ПП. Тази структура вероятно ще остане и никой няма да надделее", прогнозира Първанов.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
dimitar

dimitar

05.10.2022 | 21:27

Индустриалното земеделско финансиране е лично за всеки Аз съм маркетинг мениджър в международна финансова институция, специализирана в международни заеми. Ние предлагаме услуги от 5 000 евро до сума от 1 000 000 евро при 2,5% годишно за вашите нужди, свържете се с нас на имейл: [email protected]

Отговори
0 2
комунист

комунист

05.10.2022 | 21:12

Борисов се подигра с българския народ.Да определиш човек с ментални проблеми/ Плевнилиев/ и един евроатлантически тарикат / Паси/за модератори при консултациите за правителство си е жива подигравка и подценява интелигентността на хората.

Отговори
9 9

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?