СНИМКА на удавилия се спелеолог разплака мрежата

Спелеологът Петър Христов, който се удави на 30 юни в река Искър край Мездра, ще бъде погребан утре. Опелото е в събота, 7 юли, от 11:00 часа в Гробищния парк в столичния квартал ”Бакърена фабрика", съобщиха в социалната мрежа негови близки.  

Междувременно от Съюза на Бащите в България, чийто съосновател и заместник-председател е Петър Христов, публикуваха в социалната мрежа видеоклип в памет на своя приятел.   "Ще ви разкажа една история за човек, поставящ хората на пиедестал за сметка на егото си. За един българин, живеещ с идеята, че всички сме добри и просто трябва да се покаже добрият пример. За един човек, който ценеше природата и се опитваше да припомня всеки ден за красотата на България.

Този човек носеше толкова много топлина в сърцето, която се разкриваше с усмивката му. Един баща, борещ се в името на семейството си. Петър Христов никога не се отказваше, защото знаеше, че всеки успех е изпълнен с много пот и труд. Пепи помогна на много хора с действията и съветите си! Почивай в мир, приятелю!”, написаха във Фейсбук от Съюза на Бащите в България.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?