46

Смениха шефа на Държавен фонд "Земеделие"

Управителният съвет на Държавен фонд „Земеделие“ освободи изпълнителния директор Николай Каварджиклиев. Той бе назначен на поста на 2 март. На проведеното днес заседание бяха освободени и неговите заместници Венцислава Монева, Петя Славчева и д-р Климент Петров, съобщиха от земеделското министерство.

Днес беше избрано ново ръководство на Фонда. За изпълнителен директор на ДФЗ е назначен Георги Тахов. Негови заместници ще бъдат Ива Иванова, Владислава Казакова, Димитър Горов и Георги Динев.

Георги Тахов е доктор по икономика, специалност „Финанси, парично обръщение, кредит и застраховка“. Той притежава и магистърски степени по „Счетоводство и контрол“ от ВФСИ „Д. А. Ценов“, Свищов, „Право“ от ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий“, както и „Стратегическо ръководство и управление на сигурността и обществения ред“ от Академията на МВР. Специализирал е икономика и управление на промишлеността в Германия. Георги Тахов притежава дългогодишен управленски опит в Националната агенция за приходите. Владее немски и английски език.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Иван

Иван

22.08.2022 | 08:53

Браво! Всичко се връща,чичко! Да видиш какво е,както ти се подиграваше с хората,да ти се върне стократно! Сега иди на борсата и дано работа да не видиш, мошеник!

Отговори
0 0
пирамиди и фараони

пирамиди и фараони

19.08.2022 | 14:48

Сменили са Фараона на пирамидата Земеделие.

Отговори
4 1

Анкета

За кого ще гласувате на 2 октомври?