4020

След заложническата драма: Съдят Цветан за опит за умишлено убийство

Окръжната прокуратура в Благоевград привлече в качеството на обвиняем Цветан Ц. по досъдебно производство за извършени четири престъпления – опит за умишлено убийство, лишаване от свобода в условията на домашно насилие, закана с убийство в условията на домашно насилие и за хулиганство.

В хода на разследването е установено, че около 17,20 ч. на 03.10.2023 г., в къща в с. Вълково, община Сандански, 41-годишният Цветан Ц. произвел четири изстрела с револвер срещу Н.П. (на 59 години). На пострадалия били причинени наранявания в гръдната област. Извършеният от обвиняемия опит за умишлено убийство останал недовършен поради оказване на висококвалифицирана медицинска помощ на простреляния мъж.

В условията на домашно насилие в същата къща Ц.Ц. лишил от свобода три лица – Н.П., А.П. и дъщеря им Е.С. Заплашил ги с два пистолета и нож и им се заканил с убийство.

Обвиняемият произвел няколко изстрела с пистолет срещу М.Е. и Р.Р., притекли на помощ на пострадалия Н.П. Извършените от него непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото, се отличават с изключителна дързост.

С постановление на наблюдаващия прокурор обвиняемият Ц.Ц. е задържан за срок до 72 часа.

Досъдебното производство продължава с активни действия по разследването

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
rtyrty

rtyrty

04.10.2023 | 22:40

Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри сексуалния ви живот многократно, прочетете го сами--~~~~--- https://urlis.net/biocom

Отговори
0 0
Ваня

Ваня

04.10.2023 | 20:54

Колко токсична и паразитираща паплач има само

Отговори
1 0
Zorro

Zorro

04.10.2023 | 19:09

За пръв път виждам миризлив магал с пи.толет

Отговори
1 1

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?