4232

След трагедията на Хаинбоаз: Загиналият се оказа румънски гражданин

Тежката катастрофа между тежкотоварен автомобил и два мотоциклета затвори Проходът на Републиката

 

Загиналият мотоциклетист, при катастрофата, която затвори Прохода на Републиката по-рано днес, е румънски гражданин, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция(ОД) на МВР във Велико Търново. Както БТА съобщи по-рано, заради тежка катастрофа между тежкотоварен автомобил и два мотоциклета, е затворен Проходът на Републиката, пише БТА.

По първоначална информация товарният автомобил с турска регистрация и първият мотоциклет, управляван от мотоциклетист на 45 години, румънски гражданин, са се ударили челно, в резултат на което мъжът е загинал на място. Движещият се след него втори мотоциклет  е бил управляван от жена. Той се е ударил странично в камиона и след това в мантинелата. Мотоциклетистката е откарана за преглед в Спешна помощ с травма на ръката.

Водачът на товарния автомобил е изпробван за употреба на алкохол, пробата е отрицателна. Причините за произшествието са в процес на изясняване. По случая е започнато досъдебно производство. Проходът на Републиката все още е затворен за движение.

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?