71

След 61дни в неизвестност: Извънредна новина за Емил Боев, майка му проговори

Млад мъж с външния вид на изчезналия Емил е видян на "Патриарх Евтимий" в София, бил дезориентиран и се движел към Петте кюшета

Жена по телефона казала, че млад мъж с външния вид на Емил е видян на "Патриарх Евтимий", бил дезориентиран и се движел към Петте кюшета в София. Такъв сигнал получила майката на младия мъж Иванка Стоянова, съобщи тя пред NOVA.

Припомняме ,че преди 61 дни в Перник Емил Боев изчезна без следа.

Сигналът е от последните дни. Не е имало обаче проверка от полицията, защото били минали повече от 24 часа откакто приличащият на Емил мъж е бил забелязан.

Полицията не е претърсвала хубаво в Перник, само един малък язовир е проверен, добави Иванка Стоянова. Според нея синът й може да е изведен в чужбина.

„Вече не знаем към кого да се обърнем за помощ. Никой не се е свързал с нас. Чакаме и се надяваме. Това е единственото, което ни е останало”, сподели Иванка.

По думите ѝ от дистанцията на времето и след размисъл семейството не вижда причини за изчезването на младия мъж.

Два месеца няма следа от Емил Боев. Той изчезна на 28 ми януари в покрайнините на Перник. Там е бил на „Сурва” с приятели. Майка му призова за информация за пореден път чрез социалните мрежи.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?