71

Слави сравни Кирил и Асен със седемте джуджета! А защо?

Лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов сравни политическия живот в България с новогодишна програма.

"Вежди Рашидов е Дядо Коледа, Десислава Атанасова - Снежанка, а Кирил Петков и Асен Василев, тези малки палави шарлатани, са седемте джуджета. И защо са само две? Е, как защо - защото немаме хора.

Само че това не е новогодишна програма, а обективната истина за българския политически живот", написа Слави Трифонов във фейсбук.

 "Обвинения, обиди, обещания, лъжи, шарлатании и всякаква позьорщина, само и само да оставят впечатление, че вършат работа и отговорно и загрижено ще оправят нещата, кризите, и ще ръководят този изстрадал български народ", добави още той.

Ето и целия пост на Слави Трифонов:

Това, което се случва в момента в българския политически живот, е абсолютен водевил.

Не, не е водевил - това е някаква българска жалка нелепица. Всички знаят, че няма как да стане правителство, но всички, като някакви много лоши актьори, играят този жалък театър, че все едно правителството е само на една ръка разстояние.

Обвинения, обиди, обещания, лъжи, шарлатании и всякаква позьорщина, само и само да оставят впечатление, че вършат работа и отговорно и загрижено ще оправят нещата, кризите, и ще ръководят този изстрадал български народ.

И, разбира се, медиите зорко снимат целия този театър на абсурда, канят до болка познатите политически анализатори, те мъдро обясняват как стоят нещата и всичко е както трябва. Разбира се, важният въпрос е кой вярва на цялата тази история и на кого му пука. Естествено, ако аз бях в парламента, за всичко щях да съм виновен аз. Но не съм. Така че аз не съм важен. И за добро или за лошо съм просто зрител.

И като казах “зрител” се сетих, че може би това, което гледаме е някаква много скъпа, шумна и специална политическа новогодишна програма. Вежди Рашидов е Дядо Коледа, Десислава Атанасова - Снежанка, а Кирил Петков и Асен Василев, тези малки палави шарлатани, са седемте джуджета. И защо са само две? Е, как защо - защото немаме хора.

Само че това не е новогодишна програма, а обективната истина за българския политически живот. И все повече се убеждавам, че трябва да дойде горският и да сложи ред в гората, като направи референдум за свикване на Велико народно събрание, което да реши дали България да стане президентска република. И за да няма новогодишни измислици - като казвам “Горският”, имам предвид суверена, българина, българския народ или както там го нарича всеки един от нас.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Просто аритметика Ама много просто Като вас джуджета

Просто аритметика Ама много просто Като вас джуджета

15.12.2022 | 21:11

Да Но Народа е вечен И въпреки че си трайка на избори е по висок от джуджетата А сега пак да попитам наглите чийййфутски изпражнения 66 процента Българи който си трайкат и не гласуват повече или по малко е от онези който са отишли да гласуват И втори допълнителен въпрос От тези 34 процента гласували колко гласуваха за чийййфутските джуджета Кирчовци и Кокорчовци Разбрахте ли ко ви каза Слави Джуджета ококорени

Отговори
0 0
А защо?

А защо?

15.12.2022 | 19:07

Защото е по-висок от тях. Ако успее да се изправи, разбира се.

Отговори
3 1
Чалгарофоб

Чалгарофоб

15.12.2022 | 14:56

Електоралното джудже - ХУЙчиндолския цървул пак се обади от помийната яма на историята , която обитава със себеподобните си ибрикчий / гъзомийници / на грЕб и дпс : яне янев, волен сайдеров , дудука бареков, шкембе войвода и прочие мърши.

Отговори
9 5

Анкета

Кое е любимото ви място за отдих и разходка в Пловдив?