46

Слави пита проправил ли e Хекимян пътя на ГЕРБ в bTV

Лидерът на ИТН Слави Трифонов публикува горещ коментар за кандидатурата на ГЕРБ за кмет на София - Антон Хекимян. Ето какво заяви той в личния си Facebook профил: 

"Всеки български гражданин, който отговаря на условията на закона, може да бъде кандидат за кмет. В този ред на мисли, Антон Хекимян явно отговаря на условията на закона. Но дали отговаря на условията на морала? Да приемем, че онзи ден Бойко Борисов му е предложил, вчера той си е подал оставката като шеф на новините на БТВ и днес се е кандидатирал за кмет на ГЕРБ. 

Всичко това е малко вероятно.

По-вероятното е той да симпатизира на ГЕРБ отдавна и като шеф на новините на БТВ в последните години той е проправял пътя на ГЕРБ в медийното пространство. Разбира се, не знам дали е така, но така е най-логично. Не е незаконно, но е доказателство за целия този политически водевил в публичното пространство на България.

Нали Бойко Борисов наричаше журналистите мисирки. Явно има и един мисир.

Така че, между представителя на мисирките и представителя на лъжците, аз избирам Ивайло Вълчев. Той е ваш представител!

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
Тошко

Тошко

25.09.2023 | 16:49

И Нинова зададе подобен "обратното на остър" въпрос, даже нарече Хекимян "къртица", въпреки, че тя е къртица на Решетников!

Отговори
1 1
питащ

питащ

25.09.2023 | 15:28

Този е пример как от лежане на диван се оглупява.

Отговори
3 1
rtyrty

rtyrty

25.09.2023 | 14:29

Това е по-добро от всяка виагра. ]]]Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри сексуалния ви живот многократно, прочетете го сами: ----- https://marketl.ink/biocom

Отговори
0 1
какво да питаш?

какво да питаш?

25.09.2023 | 13:19

шорошляците държат медиите, съответно само шорошляшки опорки: Путин - диктатор, комунизма - лош, ковид 19 - 5 ваксини поред, американците - добри, укрите - герои ... никакво друго мнение освен на разни набедени платени "експерти", смешници завършили филология ми говори за украинско жито ...

Отговори
5 2
Що се не сети

Що се не сети

25.09.2023 | 12:51

по рано да го питаш кога бехте заедно в тази телевизия а?

Отговори
15 3

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?