46

Слави: Аз съм мафиот! Г-н Рашков, елате да ме арестувате

Искам да си призная, да бъда честен и брутално откровен - аз съм мафиот. Такава е истината. Участвал съм пред очите ви в няколко мафиотски организации - „Ку-ку”, „Каналето”, „Хъшове”, „Шоуто на Слави”. Вие сте свидетели на мръсните пари, които взимах по мръсен начин от БНТ, от телевизия „7 дни”, от bTV, а в момента взимам от себе си. Това последното е върхът на корупцията - аз съм мафиот, който сам си плаща, защото сам се изнудва и сам рекетира себе си. Правя това признание, защото прекрасно осъзнах, че не мога да се скрия. Това написа във Facebook лидерът на ИТН Слави Трифонов.

„Затова се обръщам към вътрешния министър в оставка Бойко Рашков. Г-н министър в оставка, доказателства за това, че аз съм мафиот имат всички български граждани, Гугъл, Уикипедия, но най-вече министър-председателят в оставка Кирил Петков и говорителят на кабинета Лена Бориславова. Моля, извикайте на разпит посочените от мен лица, за да съберете доказателства и след това по смисъла на закона да дойдете и да ме арестувате”, апелира Трифонов.

„Г-н министър в оставка, вие ще имате моите признания, информациите от разпитите, които ще проведете, и най-логичното следствие на всичко това е да бъда арестуван, осъден и вкаран в затвора до края на жалкия си живот. Защото, г-н Рашков, съгласете се, че и без да сте шеф на КПКОНПИ, като министър на вътрешните работи имате достатъчно власт да ме разкриете, арестувате и унищожите”, допълва още лидерът на ИТН.

„Г-н Рашков, аз не се шегувам, сериозен съм като некролог. Не може непрекъснато да има твърдения, че аз съм мафиот, а Вие да не правите нищо. Това започва да става подозрително, ще вземат да ме обвинят във връзки с „Продължаваме Промяната”. Затова ме арестувайте поне за 24 часа”, завършва Трифонов.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
22 коментара
Да, бе, да....

Да, бе, да....

27.07.2022 | 11:19

Слави и неговият екип показаха, че и попфолкът може да бъде естетически издържан когато се прави от хора с вкус и култура. Същото се отнася и за българската политика - в зависимост от хората, които я правят, тя може да изглежда като просташка чалга или като полезна за народа работа. Повечето от коментарите тук, които ни внушават, че Слави е прост чалгар, са на нивото на най-просташката чалга!

Отговори
0 0
Радко Пиратко

Радко Пиратко

25.07.2022 | 23:39

Едно Ферари с цвят кафявочервен, едно за теб Шефе, едно за Началника, а за мен?

Отговори
4 0
ОБЯВА

ОБЯВА

25.07.2022 | 21:14

ЗАМЕНЯМ слави ЗА СМЕТ.

Отговори
9 0
Обява

Обява

25.07.2022 | 22:48

Заменям смет за Слави! Изгодно!

Отговори
7 0
Да,!

Да,!

25.07.2022 | 20:05

Има време и за това!

Отговори
10 2
Компира

Компира

25.07.2022 | 20:01

Не си пожелавай Слави, какви каяни са пълнили гащите след една нощ престой в кауша

Отговори
5 0
Не съм

Не съм

25.07.2022 | 19:37

Не съм за Слави,но ме кефи,че им се присмя открито и на Рашков,в безсилието и амбициите му да си го трудоустроят в Кевр,и на Кирето и Кокорчо с лъжите им за евтиния “уж” газ от Америка.Важното е да се налапат с милиони чрез посредници на гърба на всички ни,а не да няма енергийна криза,както плащат др.Европейсйи държави..Кого заблуждавате,смешници лъжливи?На избори!И Слави намери начин да им го рекне.. е,това ми хареса,че посмя.А и от тук не се заблуждавайте,че няма разни платени тролчета,защото личи по нахъсаните им коментари,а не по обективна преценка,кое е правдиво..

Отговори
9 8
Хазар

Хазар

25.07.2022 | 19:28

Защо всички сте ядосани на Слави? Акорвелия, учитеюяят йода, простото кире и демократчето борисово? Тех ли сте гушнали като кумири, а?

Отговори
7 7
Киро

Киро

25.07.2022 | 18:44

Бе къв мафиот си ти бе ?!? Ти си просто един нещастен лъжец и гъзолизец на задниците на тези които ти плащат за да лъжеш чалгализираната част на страната ни... Кво стана с мажоритарния вот, с 1-то левче субсидия за партизаните, с прекия избор на Съдии,прокурори и шефове на РУП и т.н. и т.н.приказки за наивници.Викаш,че не гониш власт на всяка цена,...но от парите на кукловодите ти никога не се отказваш .Викаш веуик шоумен си? Ама в чуждите телевизии, а за кабеларката и 78 стотинки няма кой да ти плати. Ного си веуик, ама с чужди пари когато играеш...Айде в луево, вън от политиката, вън от шоубизнеса ... най-много за разсилен в Учиндол да те вземат.

Отговори
10 4
АНТИМАФИОТ

АНТИМАФИОТ

25.07.2022 | 18:39

А , ама то имало и други ГЪЗОЛИЗЦИ на мафията освен УЙчинсолския цървул и оная мало.умна сволоч богдан. Веднага са се подписали милите лизачи.

Отговори
8 2
СТАРИЯ ПАСТИР

СТАРИЯ ПАСТИР

25.07.2022 | 18:29

А , ибрикчийчето на доган и боко пак гордо е цъфнал в медиите , като кравешко Л.АЙНО на дувар.

Отговори
11 3

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?