Славчо: Има 19 доказани случая на измами на конгреса, Каракачанов: Глупости

Има 19 случая, доказани, на фалшиви делегати на конгреса на ВМРО, обяви кметът на Пловдив Славчо Атанасов студиото на БНТ тази сутрин. Той участва в директен диспут с конкурента си за лидерския пост в организацията и победител във вота Красимир Каракачанов.

Става дума за хора най-вече от Североизточна България, фалшиви делегати, допълни обвиненията си Атанасов.

Не искам да използвам силната дума глупости, но това най-малкото не е вярно, отговори Каракачанов и обясни, че за всеки делегат, присъствал на конгреса през уикенда в столицата, има протокол, с който е избран. Присъствал е и нотариус, който е заверявал всяко едно от действията в залата. Каракачанов припомни на Атанасов, че в предизборните диспути и двамата са обявили, че загубилият ще се оттегли и ще работи на по-ниските нива в организацията.

Двамата си отправиха редица други обвинения за състоянието на ВМРО, за приноса на всеки един от тях в участието на изборите. Каракачанов прикани Славчо Атанасов да допуска някои хора да се крият зад гърба му, както са правили и с него. Кметът на Пловдив пък обвини бившия си съратник в срива на ВМРО през последните години.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
ВМРО

ВМРО

20.10.2009 | 14:20

Глафчу Атанасоглу е пълен пумияр-педофил на циганета -копеле на комунисти

Отговори
0 0

Анкета

За кого ще гласувате на кметските избори в Пловдив?