49

Скандалът се разгаря: Жената на Васил Драганов с шокиращ разказ за насилие и тормоз от актьора

Бившата съпруга на актьора Васил Драганов - Андреа се включи в скандала, свързан с раздялата ѝ с актьора, като каза своята истина за кошмарната ситуация

Била съм жертва на физическо насилие многократно, но повече болеше от емоционалния тормоз през годините.

Това заяви в своя фейсбук профил бившата съпруга на актьора Васил Драганов, който малко по-рано сподели пред "България днес", че майката на двете му деца е изоставила семейството си и е забременяла от "квартален кебапчия".

"Бях оклеветена брутално от човека, който в една голяма част от живота ми беше целият ми свят. Вече повече от денонощие ме разкъсват в социалните мрежи с обиди, че съм лоша майка и пропаднал човек. Телефонът ми звъни непрекъснато – все колеги, търсещи коментар", написа още Андреа Драганова в своя пост.

Тя уточни, че истината за нея стои по съвсем различен начин:

"Искам да се обърна към всички вас, които ме познават и осъзнават каква лъжа е това. В продължение на много години аз бях жертва на физически и емоционален тормоз, който премълчавах от любов към децата си и към съпруга, който на моменти „превърташе“ и ставаше друг човек, когото не можех да позная."

По-рано в интервюто си пред "България днес" Васил напълно отрече тези твърдения и заяви:

"Наклевети ме, че съм упражнил насилие над нея. Стигна се до съд, сестра й беше основен свидетел, но тя не е присъствала на никаква подобна случка. Затова след 6 месеца ходене по мъките съдът ме оправда и реши децата да останат при мен."

Андреа Драганова обаче написа, че екссъпругът й всъщност е крил децата им от нея в продължение на повече от година.

"След като бях принудена да напусна семейното жилище, съдът каза, че временно аз трябва да гледам децата си, но те бяха скрити от Васил и не ги видях повече от година", обясни тя в отговор на твърдението на актьора, че тя сама си е изнесла багажа, без да предупреди, докато той бил с малките Любов и Давид на море.

"Пренесе се при своя приятел. Той е по-възрастен от мен, кебапчия. Прилича на дядо. Държи скара в нашия квартал. И сега е бременна от него.", твърди популярният комик. По думите му самият той е запознал половинката си с майстора на печените мръвки.

Андреа Драганова от своя страна заяви, че това е клевета и подчерта, че Васил през цялото време е опитвал да манипулира децата, казвайки им, че майка им не го обича.

"Децата бяха обект на непрекъсната манипулация, че съм ги изоставила, защото не съм добра и не ги обичам. Лъжи! Именно заради Любов и Давид бях готова да преглътна всичко – клеветите пред познатите ни, лъжите за мен, денонощния тормоз по телефон и със съобщения, заплахите", добави Андреа в своя пост.


Преди дни в ефира на БНТ Васил Драганов покани Десислава Бакърджиева на любовна среща. В телевизията, в която бившата жена на комедианта работеше като журналист, той отново сподели, че Андреа е забременяла от "кебапчия".

"При развода съдех бившия си съпруг заради ударите, но се отказах от това дело в името на споразумение за споделени родителски права и възможност да бъда с децата ни. В момента ги виждам редовно, вярвах че най-тежкото е минало", обясни Андреа Драганова.

Тя сподели, че малкият им син Давид дълго време е бил принуден да учи от вкъщи, защото неговият баща е плашил и него, и училището, че "лошата му майка" ще го отвлече.

Любов вече е почти на 18 и е прекрасна млада дама, която скоро ще е самостоятелна. Давид вече ходи на училище – той беше във втори клас, когато настъпи краят на семейството ни.

"Децата ми живеят при Васил, това е истина. Никога не съм искала от тях да ги изведа от дома, в който са израснали и обичат. Аз плащам издръжка. Грижа се за тях, когато баща им благоволи, в дома, който някога беше и мой. Аз съм безплатна детегледачка, готвачка и прислужница. Но съм готова на всичко, за да бъда майката, от която се нуждаят", уточни още бившата съпруга на актьора.

Андреа Драганова сподели още за действията на Васил:

"Истината е, че и в момента съм обект на брутален тормоз от бившия ми мъж. Той лъже наши познати, че ме е видял пияна, изнасилил ме е и сега вероятно детето ми е и негово. Лъжи, разбира се. Нощем ми пише, ужасяващи неща за новия живот, който нося под сърцето си. Мислех да покажа чатовете, но вече не виждам смисъла."

"Исках и право на отговор в БНТ, но за едната минута, която ми предлагат, няма да мога да кажа нищо и само ще се видят сълзите ми. Просто трябваше да разкажа своята история, която отчаяно исках да ви спестя...", посочи още тя.

Андреа не пожела да обсъжда всички жалби, които е пускала през годините, нито за бюрокрацията, бездушието и безсилието, с които се е сблъскала, но сподели, че след цялото унижение, на което е била подложена от бившия си съпруг, вече е продължила напред.

"Вече съм друга, продължих напред, влюбих се в нов човек и очаквам дете. Именно затова толкова боли, че човекът, когото някога обичах най-много на този свят, реши да ме съсипе по телевизията, в която някога съм работила", написа още тя в своя фейсбук профил. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Айше

Айше

16.02.2023 | 19:17

Зарежиш ли децата квото и да кажеш си миндил

Отговори
4 4
Бонка

Бонка

16.02.2023 | 16:22

Не и вярвам.Усмивката и е като на съсел

Отговори
14 6

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?