49

Скандал в БНТ! Мъж нахлу на предизборен дебат, прекъснаха предаването

Мъж, представящ себе си за кандидат за общински съветник, нахълта в живото студио на БНТ с кандидати за кметове за Велико Търново в старата столица. След опитите на водещия Симеон Иванов и част от екипа на националната телевизия да изгонят мъжа, дебатът на живо бе прекъснат. 

"Аз съм кандидат за общински съветник на гражданската листа на гражданите на Велико Търново. Искам да попитам - защо опорочавате изборния процес?" зададе на висок тон въпроса мъжа сред кандидати за кметове, сред които бяха и сегашният градоначалник инж. Даниел Панов, претендентът от ПП-ДБ Йордан Терзийски, Милен Михов от ВМРО, както и кандидатите на БСП, КОД, "Възраждане", "Има такъв народ" и "Български възход". 

"Дебатът бе прекъснат от човек, който нахлу в студиото ни там. Очакваме ситуацията да се нормализира и да се прехвърлим към Симеон", каза другата водеща на сутрешния блок на БНТ Христина Христова. 

"Имахме малки проблеми, но това са рисковете, когато стоим на обществени места с публичен достъп. Всички наши участниците имат смелостта да застанат пред камерите пред жителите и да се намират на място, на което са близо до хората", каза Симеон Иванов малко след като мъжът бе изгонен и дебатът продължи.  
 
 
 
 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
В Пловдив

В Пловдив

19.10.2023 | 16:32

Дори не допуснаха основен кандидат като Славчо Атанасов до дебата....

Отговори
0 0
Митьо

Митьо

19.10.2023 | 10:54

Ех, БНТП , ами и те са за отнемане на право за излъчване! С тая даскалица ДШъто то си е направо скандално! Никакво качество на програмата и обслужване на СДС гербаджийски интереси! Има и донос срещу бонус, нали Деси?

Отговори
5 2
Митю Рачков

Митю Рачков

19.10.2023 | 10:21

Пълна лудница ви казвам!

Отговори
8 2

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?