1553

Синдикатите не искат Денков, а среща с лидерите в парламента

Синдикатите на ТЕЦ "Марица Изток 2" отказват категорично среща с премиера акад. Николай Денков в централата на "Мини Марица Изток" в Раднево. Те настояват за среща в парламента с лидерите на управляващата коалиция, предаде кореспондентът на БГНЕС в региона.

По-рано днес премиерът акад. Николай Денков отправи нова покана за среща към протестиращите миньори и енергетици. Той ги кани на разговор за конкретните стъпки на енергийния преход във въглищните региони Стара Загора, Перник и Кюстендил във вторник, 3 октомври 2023 г., в 11:00 часа в административната сграда на „Мини-Марица Изток“ ЕАД в Раднево.

Писмото, подписано от министър-председателя, е адресирано до повече от 30 представители на синдикатите на национално, регионално и локално ниво в трите области и в предприятията, засегнати от плановете за поетапно излизане на България от въглищната енергетика до 2038 г.

В срещата в Раднево ще участват също министри от правителството, които имат отношение към темата.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
mexx

mexx

03.10.2023 | 02:13

Искате ли нови усещания в SEX? Това е по-добро от всяка виагра и ще изведе сексуалния ви живот на ново ниво.*** Просто опитайте и никога няма да съжалявате, прочетете го сами ------ https://min.lc/medbg

Отговори
0 0
Синдикатите

Синдикатите

02.10.2023 | 21:53

стават от ден на ден по-нагли. Който стои зад тях си гледа добре работата. Истината е, че тези миньори са в най-долното чекмедже на обществото и освен да копаят нищо друго не могат. Държавата им предложи по 150 бона ако напуснат и те не ги искат, защото не знаят какво да правят с толкова много пари. Такъв пролетариат е опасен, тъй като много лесно се подвежда с обещания за “светло бъдеще”, въпреки че много от тях ще бъдат под земята. Кой днес е сигурен, че ще доживее до 2038, за да бъде съкратен? Пълно нахалство!

Отговори
20 1
Батко

Батко

02.10.2023 | 21:04

Тия още ли се бунтуват? Къде е жандармерията?

Отговори
16 1

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?