1553

Синът на Иво Карамански става Робокоп след адския удар

Синът на Иво Карамански, който носи неговото име, става Робокоп след тежката катастрофа миналата година в Нидерландия. Младежът загуби част от ръката си, но ще има изкуствена китка, която ще движи, сподели доведеният му баща Александър Сано.

"Още минаваме през това, мисля че сме на финалната права. Чисто медицинските неща приключиха. Сега предстои, както Иво се шегува - да го направим окончателен Робокоп", започна разказа си Сано в бТВ.

"Пътуваше за Нидерландия, където учи и е заспал зад волана. В последствие на катастрофата загуби от китката надолу лявата си ръка. Драматично не, ами трагично е.

По същото време си замина наш колега, Ангел Генов и това е трагично. Когато млад човек си замине... там ми е много тежко, защото покрай всичките неща със сина ми, не можах да го изпратя. Животът е много особен... има тежки моменти, всички сме за кратко тук", сподели още актьорът, който е женен за Нели, прочута преди ТВ водеща.

"Слава Богу, технологиите са много мръднали. От няколко години се предлагат бионични ръце, които могат да бъдат командвани от импулсите на мускулите и буквално тази ръка да върши всичко, някои стигат до 80-90% да върнат функционалността на истинската ръка", обнадежден е актьорът за сина на Нели Атанасова от връзката й  с криминалния бос Иво Карамански.

Александър обясни още, че Иво-младши е момче със страшно много качества. Завършва музикално процудентство, след като приключва с тениса. "Да е жив и здрав, всичко ще е наред", заключава гордият родител.

Припомняме, Иво-младши остана без баща, след като прочутият подземен бос беше застрелян от познат на купон.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Бетко

Бетко

05.01.2022 | 10:42

Марица какво е това зоглавие Робокоп много е умен този където го написа това.

Отговори
0 1
Макето

Макето

04.01.2022 | 23:30

Едно младо момче се бори за хубав живот. Безсмислени са само тъпашките коментари по темата

Отговори
17 7
мхм

мхм

05.01.2022 | 11:23

Изразът "младо момче" е оксиморон, защото "старо момче" няма! И по темата- за нищо не се бори "младото момче", борил се е тейко му, дето му е напълнил банковата сметка с мутренските си изпълнения навремето...

Отговори
3 2
Блиц 2

Блиц 2

04.01.2022 | 23:10

Поредната безсмислена копирана статия от треторазряден към четвърторазряден сайт

Отговори
17 2

Анкета

Къде е най-добре да бъде разположен зоопаркът в Пловдив?