2374

Симеон Сакскобургготски издаде кой е наследникът на българската корона

Цялото семейство на бившия български монарх, а след това и министър-председател на България Симеон Сакскобургготски е успяло да се събере заедно само за неговия 80-годишен юбилей. „Разбира се, без Кардам”, това каза той в интервю с Деси Банова-Плевнелиева по Нова телевизия.

Да изгубиш детето си е против природата, това е неестествено и жестоко, сподели Сакскобургготски по повод смъртта на първородния си син през 2015 година. Той внесе и разяснение кой в тази ситуация заема позицията на пазител на българската корона и династия. Това е Борис, първородният син на Кардам.

Той е копие на баща си, каза Симеон Сакскобургготски за своя внук. Борис е художник и висшето му образование е изкуство. Занимава се с модерна скулптура. „Те са едни пластмасови неща, които аз не разбирам”, призна бившият български монарх и премиер.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
jjj

jjj

10.07.2022 | 09:20

Каква корона, какви 5 лева, бе!! Този дърт лъжлив и крадлив комарджия знае само да се облагодетелства от обрулената от Кобургите държава!! Вън от България, нямаме нужда от такива като него - парламента е пълен с такива, като него!!

Отговори
1 1
най-големия

най-големия

09.07.2022 | 23:58

цървул е това и долен пияница и комарджия....това са утайници всичките до един...смрад...внуци ,щерки и подобни маймуни нищо българско нямат...дори имената и са мръсни и долни

Отговори
7 0
дядо Симо Горския

дядо Симо Горския

09.07.2022 | 20:58

То България не остана те корона чакат!

Отговори
6 1
Георги v.

Георги v.

09.07.2022 | 18:50

За каква корона става дума. България много отдавна не е монархия. А това лице освен, че докара куп мошеници през 2001 г., които ошушкаха държавата, нищо друго не направи за нея. Единствено излъга надеждите на хората за по-добър живот. Обогати себе си и роднините си, върна си каквото трябва и каквото не трябва. Много обича България, но нито едно от децата му не знае български и не се постара да го научи. Съди държавата,а ние му викаме Ваше Величество,вместо да го изгоним с камъни.

Отговори
12 1

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?