1553

Щерката разказа за последния ден на Фатик - риба, жаби и ресторант

Красивата наследница Александра Тюркмен разказа за последния ден с баща си Филип Найденов-Фатик, когото очевидно не успява да прежали. Босът беше разстрелян на 19 август 2003 г.

Последният ден, който прекарал с Александра и семейството си бил съвсем обикновен. Ловили риба и жаби на язовир Искър, а по-късно отишли на ресторант, разказа Александра. Т

я била на 12, когато баща й бил застрелян и явно продължава да жали. Не се разделя със снимката му, а дълго време, щом си спомнела за него, започвала да плаче, разказа красавицата в „Черешката на тортата“.

Щерката направи в негова чест любимата му супа топчета, чиято рецепта е на майката на Фатик. Зрителите се разделиха в мнението си за нереализираната актриса. Едни я поздравиха за чудесното представяне и уютния дом, други обаче обвиниха предаването, че прави реклама на мутреси.

Маскираните стрелци убиха Фатик на кръстовището на столичните булеварди "България" и "Гоце Делчев". Килърите откриха огън с "Калашников" по луксозния му "Мерцедес"  посред бял ден. Фатик беше надупчен с 9 куршума.

За убийството бяха задържани Асен Петров-Шаки, Йосиф Йосифов - Йоско Костинбродския, Борис Арсов - Арчо Стефан, Даниел Георгиев и Ивайло Симеонов. По-късно всички излязоха от ареста, а Шаки и Борчо бяха застреляни.

Фатик е от фамилия сирийци, които идват у нас още по времето на Тодор Живков. Те минават за близки на Тато и Държавна сигурност.  Преписват им се канали за дрога към Близкия Изток, продължили и по време на дамокрацията.

 

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Абе

Абе

27.01.2022 | 23:12

Беше много непринудена, симпатично държане. Даже не съм очаквал, че е толкова смислено момиче.

Отговори
1 0

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?