49

Ще газим ли сняг по Коледа и Нова година? Гответе се за студ, предупреждават синоптиците

"Динамичното време ще се запази до края на декември, ще има чести студени нахлувания. Такова ще има в края на тази седмица, около средата на месеца и в края на декември покрай празниците. Ще се редуват няколко дни кратко затопляне с ново застудяване. Така че по празниците, поне единият от тях ще попадне под влиянието на студен атмосферен фронт и валежите ще са от сняг", каза в "Денят започва" по БНТ гл.ас. д-р Анастасия Спасова Стойчева - директор на Департамент "Прогнози и информационно обслужване", НИМХ.

Синоптикът предупреди да бъдем готови за студ, тъй като между 4 и 12 декември температурите ще бъдат под климатичните норми. Вятърът ще е от север, североизток.

През ноември въпреки застудяването в края на месеца средните температури са били между 1 и 3 градуса над климатичните норми. През ноември валежите са били два-три пъти над климатичните норми в Северозападна и Североизточна България.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
пипи

пипи

04.12.2023 | 17:27

Значи Сняг ще ни Гази!

Отговори
3 0
хахо

хахо

04.12.2023 | 14:54

Дето му викат... Това е Божа работа!

Отговори
3 0
bumer

bumer

04.12.2023 | 10:29

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може]----> https://tyny.to/sunex

Отговори
1 4

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?