49

Шокиращи разкрития за Георги Семерджиев: Шофирал луксозна кола с полицейски буркан

Отговорният за зверската катастрофа на бул. „Черни връх“, при която на 5 юли късно вечерта загинаха две млади жени, Георги Семерджиев е бил засичан да шофира сив „Мерцедес“ S-класа с полицейски буркан. Въпреки това няма данни Семерджиев да е бил санкциониран от служителите на СДВР.

Още повече че в полицията добре познават автомобилите, които се ползват със специален статут на движение и сред тях почти няма лимузини, които са с друг цвят, освен черния. 

Преди седмица се разбра, че три дни след катастрофата приятел на Семерджиев е унищожил четири чувала с вещи, които бившият футболист оставил в другия ползван от него лек автомобил „Мерцедес“. Близки на Семерджиев твърдят, че той имал мания да ползва полицейски атрибути при шофиране.

Той не е имал една стоп-палка и един полицейски буркан, които бяха открити в катастрофиралия джип, а няколко комплекта, с които били оборудвани всичките му автомобили. В автомобилите, ползвани от Семерджиев, винаги имало и по няколко чифта номера, освен оригиналните, предимно швейцарски и немски.

МВР обяви преди десет дни, че започва мащабна проверка на връзките на Георги Семерджиев с униформени служители от столицата.

За момента няма никакви данни за резултатите от действията на „Вътрешна сигурност“, макар да са били получени неопровержими доказателства, че многократно Семерджиев е бил спиран от автопатрули, които обаче прекратявали проверката в мига, в който установявали, че в джипа на автоджигита е пътувала и полицайката Симона Радева.

Подозренията са, че Семерджиев е ползвал полицейска закрила от служители на столичната полиция, които са го придружавали в извънработно време, за да му осигуряват „полицейски чадър“ при търговия с наркотични вещества. Тарифата за тази „услуга“ била 1500-2000 лв. на месец.

За момента Симона Радева не е коментирала близостта си с шофьора-убиец, нито твърденията, че заедно с нейния приятел, също полицай от софийското Четвърто полицейско управление, са миели автомобилите си безплатно на автомивката на Семерджиев в подземния паркинг до столичен хотел, пише blitz.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Стоичков

Стоичков

19.07.2022 | 15:57

Тоя е ясен,сигурно има и други на които са осигурявали "чадър".но дали проверките ще стигнат до края и колко на високо е съмнително. Вече за никой не е тайна,че без "подкрепа" от ченгетата нищо не става на улицата, Какво стана с тези от 3 РПУ в Пловдив,три дни по медиите и...........тишина,накрая ще ги оправдаят.

Отговори
16 0
Богдан Попов

Богдан Попов

19.07.2022 | 14:16

Какво му се церемоните на него и на тази Симона бе? Мьчителна смьрт и за двамата по бьрзата процедура.

Отговори
22 4
До Богдан Попов

До Богдан Попов

19.07.2022 | 18:15

Точно като в твойта мама русия без съд и присъда!

Отговори
6 7
Също до Богдан Попов

Също до Богдан Попов

19.07.2022 | 18:56

Аха, значи искаш да го разстрелят, преди да започне да изпява чадърите си ли? Това ли искаш бе, ЦЪРВУЛ? Тук има Правова държава, а не сме ДЖУНГЛА! Разбра ли, руски проклет лакей и слуга?

Отговори
5 5

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?