1553

Шефът на парламента игра реконтра, пусна целия тест СНИМКА

Парламентарният шеф Никола Минчев отговори във фейсбук на последните обвинения, че тестът му ковид, дал положителен резултата, е съмнителен. Юристът редактира поста си след обвиненията от страна на бившия здравен министър проф. Ангелов, като пусна и първата страница от документа. 

"Поради възникнали спекулации (надали последни), че тестът (а) не бил мой; и (б) бил от сутринта на 10.01, прилагам снимка на първа страница от досието – пише, че е на Никола Минчев (знам, че има и други с това име, но ЕГН няма да публикувам), както и стр. 3, без подгъв при датата – дата на принтиране 12.01, 9:57 ч.

Ако на някого му липсват много печати или други традиционни реквизити, посочвам, че това е разпечатка от портала за регистрация на проби в РЗИ, както показва и линкът най-долу на първата страница.

Благодаря на всички, които проявиха интерес към моето и на семейството ми здраве. Добре сме. Тези, които проявяват нездрав интерес, предимно с цел политически намеци в свой интерес, ще оставя без коментар.

Но явно дължа информация и естествено ще я дам. Поради огромното количество хора, с които се срещам всеки ден, си правя тестове по-често. Такъв си бях направил и в неделя и беше отрицателен. След заседанието на КСНС си направих отново тест, който за жалост даде положителен резултат и аз осведомих за това контактните си лица.

Ясно е, че някои хора и най-вече опозицията се опитват да извлекат дивиденти от създалата се ситуация. Честно или не, това е положението. Ако се беше случило след пленарен ден в НС, сигурно щеше да е същото. Иначе сме добре. Благодаря!"

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
6 коментара
Айде Файрум

Айде Файрум

12.01.2022 | 21:57

Явно чифутко пак не си улучила родината си Май в Испания Италия Мароко Турция Англия е по добре Що не опиташ като на Боби Джонсън дядо му Мотал се тук Мотал се там чифута та се докопал до Турски паспорт А внучето му чак в Англия открил Родината си Та тръгни да си търсиш Родината и роднините Тук е България да ти напомня Чифутия ни знъм къде е Може би до Хавърд Или до Канада

Отговори
2 1
Ужас

Ужас

12.01.2022 | 21:37

Тези, тук коментиращите, аз доскоро не вярвах, че в моята родина има толкова тъ.пи хора...

Отговори
3 2
Иви

Иви

12.01.2022 | 22:21

80 процента, факт

Отговори
3 1
Реконтра ли

Реконтра ли

12.01.2022 | 20:17

Като тъ набода лично със Калашника Лично аз ще ти дам чифутско изпражнение СУПЕРЗИЛЕН СИКТИРФИКАТ и 50 Писиар теста да ги показваш у Пъклото на Сатаната като реконтра Ти купеле чифутско което искаш да набодеш де що има Българин от мало до голямо с чифутското ГМО само това заслужаваш Да бъдеш набоден яко със Калашник

Отговори
7 8
Мъ Минчев

Мъ Минчев

12.01.2022 | 19:50

Мъ Минчев Нъл не мислиш че ние доматите с колците ги ядем Мъ и ние играем даже шах сантасе бриджбелот и вадим по четири валета Ама на твоята контра веднага РЕКОНТРА и си много вътре По скоро си вече вън Вън от сградата на Нашето Народно Събрание Ама ти със пилешкия си чифутски мозък това няма кък да го проумеш Суверена Българския Народ вече ти е подписъл уволнението барабар с цялата ви чифутска група на Премяната Шъ ходите в храстите да съ пременяте и със лобода да съ забърсвате И стягай багажа и учи картите във Хавърд И намери племето ти де е дигнало катун

Отговори
6 13
Минчев

Минчев

12.01.2022 | 20:01

Тих те искам пе.д.а.л

Отговори
4 5

Анкета

Кой е най-добрият изход от политическата криза у нас?