1553

Шефът на "Бивол": Мутра нахлу в редакцията, удари покойна колежка

Кой е заплашвал журналиста Асен Йорданов от "Бивол"! Самият журналист говори пред телевизията на Слави.

"Преди време си спомням една от особено бруталните заплахи беше срещу моята колежка Мария Николаева, с която бяхме направили поредица от разследвания за покушенията срещу природата, по-специално бетонирането на Южното Черноморие и парк Странджа.

Тогава в редакцията на вестник "Политика", където аз работех преди Делян Пеевски да ги изкупи тези вестници, нахлуха мутри и викнаха Мария Николаева. Заплашиха я в самата редакция и я удряха по главата с вестник "Политика", на който имаше печат на Народното събрание, тоест че е безплатен абонамент на някой от депутатите.

Казаха й, че с това красиво лице, трябва да внимава какво пише, защото някой ден може на улицата случайно някой така да я залее с киселина. Тя много тежко го преживява, тогава получи сериозен стрес.

Между другото Мария почина, тя почина съвсем млада преди няколко месеца миналата година. Бог да я прости, тези неща й се отразиха на здравето, така че те не остават без последствия за журналистите", разкри журналистът и собственик на "Биволъ" Асен Йорданов в "Студио Хъ" по Телевизия 7/8. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
ОСМАН БЕГ

ОСМАН БЕГ

19.01.2022 | 13:24

БЕЛАТА ЗЛАТКА Е НА ХРАНИЛКАТА ОТ ВРЕМЕТО КОГАТО НЕКАКВА ЗОРА ТАМ МУ ДАДЕ 5000 ПОДПИСА ДА СИ РЕГИСТРИРА ПАРТИЯТА :) АЗ МУ ОТКАЗАХ ДА ГО ПРАВИМ ШЕФЧЕ У НОВА СИЛА :) ПА ТОЙ НЕ ИСКАШЕ ДА Е РЕДОВИ, А ДА УПРАВЛЯВА, СЪОТВЕТНО ДА ЛАПА :)

Отговори
0 1
ЗА БЕЛАТА ЗЛАТКА ОТ АЛФА

ЗА БЕЛАТА ЗЛАТКА ОТ АЛФА

19.01.2022 | 13:21

БЕЛАРУС ЗА КОТЛОСТРОЕНЕТО И В МОМЕНТА! ВНАСЯ АВСТРИЙСКА СТОМАНА, А НЕ ОТ ЧЕЛЯБИНСК, ВЪПРЕКИ ЧЕ ИМ ДАДОХА ГЕРМАНЦИТЕ ТЕХНОЛОГИЯ, ЗА ДА СЕ ОМЕТАТ ПРОШЛЯЦИТЕ :) БЕЛАТА ЗЛАТАК СИ Е ПАТОЛОГИЧЕН ЛЪЖЕЦ. ТОВА ! ЗАТОВА ЦЪРВУЛИТЕ, ЦЪРВУЛИ И КЪМ БУЛГАН АЙМАК, ЧЕ ЩЕ ВИ ИЗКРИВА ОТ Б О Й !

Отговори
0 0
ЗА БЕЛАТА ЗЛАТКА ОТ АЛФА

ЗА БЕЛАТА ЗЛАТКА ОТ АЛФА

19.01.2022 | 13:19

БЛОКОВЕТЕ В КОЗЛОХУЙ, КОИТО ЗАТВОРИ КУНЕВА БЕХА НАПУКАНИ! КАТО ТИЯ В МОМЕНТА. НО, ЗА ДА ЛАПА ПРАСЕТО КОЛХОЗКИН ИМ УДЪЛЖИ ЛИЦЕНЗИТЕ. БЕЛАТА ЗЛАТКА ГО ЗНАЕ ТОВА НО ПРОДЪЛЖАВА ДА ЛЪГОТИ :)

Отговори
0 0
АМА МНОГО СИ УБАФ НА СНИМКАТА ВЕ

АМА МНОГО СИ УБАФ НА СНИМКАТА ВЕ

18.01.2022 | 22:53

СЕКСАПИЛ

Отговори
4 4
НЕ РАЗБРАХМЕ - ОТ КОВИД ЛИ СИ ЗАМИНА

НЕ РАЗБРАХМЕ - ОТ КОВИД ЛИ СИ ЗАМИНА

18.01.2022 | 22:52

ПОЯСНЕТЕ

Отговори
2 4

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?