49

Шеф Андре Токев излезе от затвора, вижте кого прегърна ПЪРВА СНИМКА

Топготвачът Андре Токев направи първите си крачки към свободата с широка усмивка на уста, пише „Телеграф“. Към 15 часа той напусна сградата на Централния софийски затвор, нарамил голям сак. Каза само, че е щастлив да е на свобода, като отказа да се спре пред събралите се журналисти.

Той бе докаран по обяд от затворническото общежитие в Казичене, където топи присъдата си през последните няколко месеца, за да бъдат оформени документи пускане. След като прегърна адвоката си и дошлия да го посрещне мъж, Токев бе откаран от бял джип BMW Х5, шофиран от жена.

Още сутринта от Софийския апелативен съд съобщиха, че на закрито заседание магистратите решили да потвърдят решението на СГС от миналата седмица. Тогава съдът реши да пусне условно предсрочно Токев на свобода и дори се разпореди свидетелството за управление на МПС да му бъде върнато незабавно според втората инстанция „oсъденият с поведението си в затвора е дал доказателства за поправянето си“.

Токев бе изловен да кара пиян в края на миналата година. Тогава той се призна за виновен и сключи споразумение с прокуратурата, отнасяйки 7 месеца затвор. Оказа се обаче, че това не е първото му провинение.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?