46

Сестрата на загиналия Филип: Коя е била жената до шофьора?

Как може на пиян човек да му се позволи да се качи в автомобила си. Това е проблем на обществото, на цялото възпитание и на корупцията. Това не е инцидент, а безпощадно убийство. Това коментира Ина Арсова - сестрата на 15-годишния Филип, който беше блъснат и убит в София.

Мерките и наказанията, които са предвидени за нарушаващите закона, са изключително леки. Не знам какво повече да кажа. Колко години трябва да чакаме, за да се случат промените. И да не губим по такъв начин децата и младите хора. Да не остават безнаказани всички, които са се провинили. Конфискуване на автомобил – това ли е най-голямото”, пита Арсова.

Сестрата на момчето настоя да стане ясна самоличността на жената, която е била в колата, заедно с пияния шофьор. „Да обясни как му е позволила да шофира. Защо не ѝ е взета проба за алкохол. Тя е била съучастник в това убийство. Не е невинна. Нейното дете по тези стъпки ли ще тръгне”, каза още Арсова пред "Нова".

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Отвратен

Отвратен

05.09.2023 | 19:47

Те не ни казват КАКВО РАБОТИ пияният убиец, не ни казват КОЙ е ТАТИ МУ (а това е много важно да се разбере ЗАЩО са го скатали при първото му провинение с шофиране след алкохол..и го глобили...10 лева, моля ви се!)...Колко ли пъти още се е измъквал с рушвети, МРЪСНАТА ДОЛНА ГАДИНА, колко ли?

Отговори
24 0

Анкета

Кой е най-големият проблем на Пловдив, за който искате отговор от кандидатите за кмет?