44

СДВР: Над 100 задържани при проверки през изминалата нощ

Oт МВР засилват присъствието на полиция и жандармерия в София. Причината за това са случаите на сбивания между българи и мигранти през последните дни.

В събота вечер са извършени проверки на територията на София, задържаните са малко над 100 души, съобщи зам.-директорът на Столичната дирекция на вътрешните работи комисар Мирослав Данаилов пред NOVA.

"Повечето са профилактирани и освободени", уточни той. 

"Беше разпоредено от министъра и проведено незабавно СПО, с цел проверка на мигрантите, които се намират на територията на столицата. Искам да кажа, че ще бъдем безкомпромисни. Установихме, че е необходимо Държавната агенция за бежанците да засили контрола над обектите, за които отговаря и да има ясна представа как се изпълнява протокола в тях", заяви зам.-директорът на Столичната дирекция на вътрешните работи комисар Мирослав Данаилов. 

"Ще има разположени патрули, съвместно с Жандармерията, в зоните, за които е преценено, че са най-уязвими", допълни той. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
3 коментара
ТЪПО.....

ТЪПО.....

10.03.2024 | 11:49

СОФИЯ НЕ Е БЪЛГАРИЯ....СОФИЯ Е КОНГЛОМЕРАТ ОТ СЕЛЯНДУРИ .....И ВЕЧЕ БЕЖАНЦИ

Отговори
2 0
ТЪПО.....

ТЪПО.....

10.03.2024 | 11:48

ТАКА ЛИ А ВПЛОВДИВ НЯМА ЛИ ДА ИМА ЖАНДАРМЕРИЯ...ПЪЛНО Е С УКРАИНСКИ И ВСЯКАКВИ ДРУГИ БОКЛ.УЦИ...... АЗ ПРЕДЛАГАМ ДА СИ ХОДИМ С БУХАЛКИТЕ И КЪДЕТО ВИДИМ ТАГАРЕВЦИ И МАГАРЕВЦИ И КИРЧОВЦИ БОЙ ДО ОТКАТ.....

Отговори
1 0
bres

bres

10.03.2024 | 10:47

Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим:--- https://e.vg/mens

Отговори
0 1

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?