Счетоводител се обеси заради безработица

58-годишен мъж от харманлийското село Черепово се самоуби заради депресия. Бившият главен счетоводител на Енергото в Харманли Димитър Димитров бил открит в неделя сутринта обесен в плевнята на дома си. Първа на трупа се натъкнала съпругата му Станка, която пък е началник на пощенския клон в селото. Тя веднага уведомила съседи, които алармирали кмета Делчо Маджаров. Той по телефона известил полицаите в РПУ Харманли, откъдето пристигнала оперативна група.

Станало ясно, че няма съмнителни обстоятелства около смъртта на Димитър и че се касае за самоубийство. Органите на МВР не са открили предсмъртно писмо.

Вчера в селото хората говореха, че единствената причина Димитър да прибегне към самоубийство е налегналата го депресия, че от няколко години е без работа. Когато бившето Енерго било приватизирано и преминало в ръцете на EVN, 58-годишният мъж бил съкратен. За известно време работил в Енергото в Свиленград. Хората бяха категорични, че в семейството не е имало конфликти и проблеми. Фамилията има две деца, които живеят в Харманли. През изминалата седмица още един мъж е посегнал на живота си.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?