3906

Само в мрака можеш да видиш звездите: Помогнете на Костадин Бозуков да оздравее

Само в мрака можеш да видиш звездите! Вие сте нашите звезди и знаем, че бдите над нас и сега повече от всякога се нуждаем от Вашата помощ! Лекуващият екип проф. Фунда и проф. Харзем потвърдиха, че Костадин е готов за операция! През месец март тя беше отложена - резултатите от образните изследвания не бяха категорични и лекарите поискаха да изчакат още малко !

 Сега обаче всички изследвания показват че е дошъл момента - след Осмата химиотерапия, която се влива в момента, Костадин трябва да се оперира - за да продължи успешно по - нататъчното лечение! Двама хирурзи трябва да оперират едновременно, защото операцията е с изключителна сложност - имплант на ребра до гръбнак и прешлени !!!

Операцията е на стойност 470000лв, по план след нея предстоят още 4 химиотерапии на стойност 50000 лв, но лечението може да се промени според здравословното състояние на Костадин. Имаме максимум месец да съберем остатъка от необходимата сума !!! Благодарение на всички вас досега, Костадин получи адекватно лечение !! А той е машина, истински боец !! Нека историята за силата на едно момче, за усмивката на едно момче, за битката която води - да достигне до възможно повече хора! Това ни доближава към победата над тъмнината ! Вярваме във вас, вярваме в чудеса и вярваме, че заедно ще победим! Всяко дарение е от значение !!! Всяко споделяне е от значение!!

Подкрепете Костадин с дарение с карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut или по IBAN сметка:
https://pavelandreev.bg/…/pomognete-kostadin-se-bori-s-ryad…
Банка: Алианц Банк България
IBAN: BG70BUIN95611000708188
BIC: BUINBGSF
Получател: Фондация Павел Андреев
Основание: Дарение за Костадин Стефанов Бозуков


Банкова сметка
Централна Кооперативна Банка
IBAN: BG68CECB97901033096101
Титуляр: Мария Бозукова (майка)
Дарителска сметка
Банка ДСК
IBAN: BG84STSA93000030654749
BIC: STSABGSF
Титуляр: Костадин Стефанов Бозуков
 Revolut 0899495808
Титуляр : Мария Бозукова

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?