4020

Съмнение за корупция: Уволниха шефа на областната дирекция на МВР в Ловеч

Директорът на областната дирекция на МВР в Ловеч старши комисар Станислав Великов е временно отстранен от длъжност със заповед на вътрешния министър заради съмнения за корупция и лоши практики.

Великов беше назначен на поста през 2021 г. Името на директора, както и това на неговия заместник - Георги Иванов, бяха замесени в скандал за предоставяне на достъп до класифицирана информация. 56-годишният Иванов беше и подсъдим за кражба на ток.

Обстоятелствата по тези случаи са натежали при вземането на решението от Министерство на вътрешните работи.

Великов е начело на областната дирекция (ОД) на МВР в Ловеч от 2 юли 2021 г.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
2 коментара
Нотариуса от другата земя!

Нотариуса от другата земя!

15.02.2024 | 14:33

Парите са на пловдивчани!Тези пари са от нашите данъци и такси и трябва да се харчат разумно и рационално и от тях да има икономически и социален ефект за хората!Плащането на двойно и тройно пари за чистене на бок лу ците и транспорта,който го няма и затова града е мръсен ,не приветлив ,с огромен трафик и липса на места за паркиране,говори че тези хора не желаят да променят старите схеми и харчат парите на ангро срещу комисиони!!Това харчене обаче води до раздаване на комисионни в десетки милиони без контролно!Ако това не се промени след този мандат на този елементарен и семпъл човек в града ще трябва да търсят доброволец-камикадзе за кмет!

Отговори
0 0
Спете спокойно, българи!

Спете спокойно, българи!

15.02.2024 | 03:30

Крадци и мошеници ви пазят!

Отговори
3 0

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?