49

Събирайте слънце още няколко часа! Бръснещ вятър и дъжд от понеделник, температурите рязко падат

Последният ден тази седмица ще е слънчев, топъл и приветлив. В ранния следобед термометрите ще се движат между 25 и 30 градуса.

С преминаването на студен атмосферен фронт обаче, в края на деня ще започне захлаждане и промяна в обстановката. Ще се увеличи облачността в Северозапада с тенденция до полунощ да превали краткотрайно. Вятърът ще се усили и се очаква да е с мощни студени пориви, които през нощта и в понеделник ще достигнат 80-90 км/ч в Източна България по южните склонове на Стара планина.

В понеделник времето ще е с усещане за истинска прохладна есен. Дневните температури няма да надвишават 15-20 градуса. Ще е ветровито. Валежите ще преминат през нощта и още преди обяд ще са спрели почти навсякъде. Облаците ще се разкъсат и в западната половина на страната ще се показва слънцето. 

Във вторник повече облаци с незначителни валежи ще има в Югозападна България. От сряда до събота облачността ще е с разкъсвания и без валеж. Такъв е възможен в самия край на следващата седмица.

Температурите през периода ще са по-ниски до сряда (от 15 до 20-22 градуса), след което ще се повишат отново с почти летни стойности - около 30 градуса в обичайно горещите точки у нас.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
oxyss

oxyss

15.10.2023 | 12:34

Искате ли луд се.кс за 2-3 часа, силна ерекция, продължителна липса на еякулация и повишен тестостерон! Сега е възможно и безопасно! Сега това нещо вече е в открита продажба ---------> https://mub.me/neoix

Отговори
0 0

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?