46

С "маймуна" БГ ТОЛ-служител посрещна молдовец на "Дунав мост" ВИДЕО

Служител на БГ Тол се е държал грубо с чужденец при преминаване през пункта "Дунав мост" при Русе. Това става ясно от видео, публикувано в социалните мрежи. На него се вижда как служител крещи на молдовски гражданин и обяснява, че трябва да си плати. Молдовецът е наречен "маймуна", а скандалът става пред гише.

Клипът е сниман преди седмици. Всички участници са леко облечени.

Видеото е изпратено на платформата "Обществен контрол", която съществува във Facebook и YouTube, обясни Иво Дошев. Според него скандалът е станал заради недоразумение за плащане.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
BG толуп

BG толуп

17.12.2021 | 21:49

Такива като тази кратуна проста,ги създаде Боко тиквата и те подражават на него. Назначени са да събират таксите за себе си,ида излагат България пред света. Трябва тотална чистка на всички нива на изроди като този. Иначе няма да се оправим никога.

Отговори
1 0
007

007

17.12.2021 | 21:09

''Нашия Маймун (мисля, че обидих маймуните) ,голям бабаит в униформа ??? Браво на молдовеца за стабилните нерви .....Иии сега на този ''древен човек'' ,ако му се размине уволнението , значи е голям солташак ....

Отговори
2 0
Не знам как да се нарека

Не знам как да се нарека

17.12.2021 | 15:01

Та как ни бяха нарекли още по времето ,когато беше жив Георги Димитров ,,....диваци и варвари...тн,, Ужасно ,този маймунопитек,трябва да е уволнен!!!!!!

Отговори
7 0

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?