44

Роднините на жестоко убития Пейо Пеев проговориха

Осем дни след убийство на Пейо Пеев роднини разказват за битката му да прекара време с 6-годишния си син. Описват го като всеотдаен и грижовен баща, който не успява да сбъдне най-голямата си мечта - да има семейство. За всички тях новината за неговата жестока смърт идва като гръм от ясно небе. Но са били наясно, че взаимоотношенията на покойния мъж със съпругата му Габриела Славова са обтегнати.

„Не мога да повярвам. В течение съм с всичките му проблеми с така наречената му съпруга и съм в дъното на душата си възмутена как може две майки, две жени толкова жестоко да убият човек. Не мога да повярвам, не мога да спя откакто съм научила новината”, каза близка на семейството на Пеев, предава NOVA.

В последните шест години Пейо Пеев води битка за сина си, да прекара колкото се може повече време с него. Това споделя братовчед му. Последно се видели около Коледа и не му давало мир, че не е с детето си.

„Изживяваше го много. Това, че не може да види детето си много му тежеше”, разказа братовчед на Пеев.

Близки на семейството забелязват, че Габриела Славова, съпруга на убития, се отдалечила в момента, в който забременяла.

„Тя се скрива, изолира се от Пейо и оттам нататък вече му дават достъп до детето при много ограничени условия”, добави д-р Весела Банова, психоаналитик, близка на семейството.

„Той беше много деликатен, не се е оплаквал. Притесняваше се от момента, в който ще съобщи, че ще помогне на Велико да докаже бащинството си. Той беше силно притеснен от момента, когато това стане ясно”, каза още тя.

Близките разказват, че срещите на Пейо със сина му били трудни.

„Тя не му го е давала. Имало е случай, когато отива там и му казва - детето е болно, не можеш да го видиш и той се връща”, уточнява братовчедът на Пеев.
Никой от близкия семеен кръг Пейо не е виждал тъщата му, Красимира Трифонова, която е задържана за убийството му.Според Весела Банова мисълта и присъствието на баща не присъства в главите на тези жени по никакъв начин. „И те не правят никаква връзка между добруването на детето и неговото развитие и присъствието на баща и значението на бащина фигура в живота му. Никаква връзка”, казва тя.

Други близки твърдят, че връзката между Пейо и Габриела била само на хартия.

След убийството родителите на покойния баща се грижат за двете деца на Габриела. И ще се борят внуците им да останат в техния дом.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
6 коментара
Ех РЮТЕ,  РЮТЕЕ !  Колко си ПРАВ!

Ех РЮТЕ, РЮТЕЕ ! Колко си ПРАВ!

27.01.2024 | 19:20

Удушвачката Красимира – роднина на „калинката” Румяна Желева! 26.01.2024 | 19:19 Красимира Трифонова /майката/ е роднина с ГЕРБаджийата РУМЯНА ЖЕЛЕВА НЕуспяла кандидатка за ЕС комисар ЗАЩО НЕ е избрана за ЕСкомисарка .Ами много просто ГЕРБаджийката Желева е омъжена за КРАСИМИР ЖЕЛЕВ шеф банкер на бургаския клон на ЦКБ банк ЦКБ банк е проРУСКА банка и върти яко руски ДЪРЖАВНИ капитали на МОСКВА. В активите на ЦКБ има 100% дялово участие в Национална Банка на РУСКА Автономна област ТАТАРСТАН и национална авиолинии на ТАТАРСТАН /Тат Еър/.За да имаш такива АКТИВИ в Руска Държани компани трябва само едно единствено условие да си ДРУГАРЧЕ с КГБ/ФСБ/ГРУ на Россия Заради тези факти германското разузнаване BND дава отрицателни доклади за ГЕРБаджийката Желева и описва че ТЯ и МЪЖА и Красимир са ‘ТРОЯНСКИ КОНЕ“ на Россия в ЕС и ЕК което Е НЕДОПОСТИМО и ОПАСНО за целостта и сигурността на ЕС и НАТО КРАСИМИРА дядо и ПАРТИЗАНИН АБПФК по тая линия е доверено лице на БКП/БСП заради дядото АБПФК

Отговори
4 2
НОРА

НОРА

29.01.2024 | 12:00

Татарстан е република, а не автономна област в РФ.Татарстан е част от Волжка България и населението там е българско.Престъпници са работещите за Америка, а не тези,които работят с руски фирми.

Отговори
1 1
Истината

Истината

27.01.2024 | 18:44

Просто една психично болна жена, която е успяла да побърка и дъщеря си. Жалко за невинния мъж и децата.

Отговори
11 1
психично болна калинка

психично болна калинка

27.01.2024 | 21:03

от комунистическите назначения по посолствата.

Отговори
5 1
Убит

Убит

27.01.2024 | 17:03

от недoсигаемите комунистически наследници ,които ни управляват чрез ППетa, ДБтa,СДСтa, Герберeта ,БСПтa ,ДПСтa и достойни наследници на БКП.

Отговори
18 4
Удивен

Удивен

27.01.2024 | 15:09

Сложили сте на Снимката Велико Минков. Убитият Пейо е друг човек.

Отговори
8 9

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?