71

Разкриха ги! СНИМКА на джудистa - един от похитителите на жената от Русе

Затрили шефката на аптеки заради 65 000 лева, щели да ги похарчат за изплащане на кредити и покупка на кола

 

Гарабед Веринян  е един от един от обвинените в убийството на Еранухи Ованес Пехливанян. Това стана ясно от днешното изявление на окръжния прокурор на Русе - Георги Георгиев.

Извъpшитeлитe ca ycтaнoвeни caмo зa двa дни, a вчepa ca oтвeли пoлициятa дo мяcтoтo, къдeтo ca изxвъpлили тялoтo. Boдoлaзи пpoдължaвaт и днec дa пpeтъpcвaт peкaтa.

Другият извършител е 55-годишният М.М., той  е с регистрация за измами и присъда за документна измама като служител на Агенция "Митници". Двамата са се познавали от 4 - 5 години и са си имали доверие. 

49-годишният бивш джудист Гарабед

Пpичинитe зa тeжкoтo пpecтъплeниe ca гpaбeж нa 65 000 лв., съобщи rusemedia.com.

Убийците са следили жертвата повече от месец. 

Събрани са множество доказателства, на задържаните са повдигнати обвиненията за отвличане, грабеж на пари в големи размери и умишлено убийство на отвлечената с цел прикриване на двете престъпления.

При извършените огледи са намерени части от тялото на жената, съобщи окръжният прокурор и уточни, че похитената жена е била следена от двамата извършители повече от месец, като са били установени всекидневните ѝ навици, финансовите възможности и практиката да носи със себе си големи суми пари в брой.

С парите от плячката единият изплатил няколко бързи кредита в размер на 16 000 лв., а другият планирал да си купи автомобил. Остатъкът от парите, както и униформата, която е използвал единият от тях, били намерени в домовете им.

Поради спецификата на случая, освен от Окръжна прокуратура – Русе, разследването ще бъде под наблюдението и на Върховната касационна прокуратура, допълни окръжният прокурор.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
М.М.

М.М.

19.01.2022 | 18:51

М.М. с какво е по-различен от Гарабед, та само с инициали го споменавате?

Отговори
3 0
арменюхи

арменюхи

19.01.2022 | 18:42

Едно време бачках с арменюхи, слушаха чалга повече от българите и бяха още по-завистливи!

Отговори
3 0

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?