4020

Радев демонстрира супер форма: Гмурка се край Света Анастасия СНИМКИ/ВИДЕО

Виждали сме президента Румен Радев да прави коремни, да се набира на лост, а днес влезе и в ново амплоа - на водолаз. Той видимо е в добра форма, която демонстрира при почистване на морското дъно край остров Света Анастасия. Президентът сложи водолазен костюм заради инициативата, но разгледа и подводния параклис, потопен до острова.

"Опазването на прекрасната българска природа е наша обща отговорност и аз съм изключително благодарен на водолазите от Сдружение „Приятели на морето”, които ме поканиха заедно да почистим морското дъно край остров Света Анастасия.

 

 

 

Вярвам, че заедно можем да направим много неща, включително да почистим от боклуци. Ние имаме прекрасно Черноморие. Много е красиво, както отгоре, особено под водата! Имаме прекрасни условия за подводен туризъм, подводна археология, така че аз се надявам това да бъде още един клон на нашия морски туризъм, който се предлага”, заяви Радев.

„Остров Света Анастасия се превръща в едно прекрасно място и привлича все повече туристи. Радвам се, че има и млади хора сред водолазите, така че да опознават от всички страни нашето прекрасно Черноморие“, каза още Румен Радев.

 

 

 

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?