46

Ясен Тодоров: Гешев ми каза, че след взрива не е спал две седмици

Със сигурност между 1-14 май не съм се виждал с Иван Гешев, може би сме имали 1-2 телефонни разговора и те са комуникация докато той не беше в България. Със сигурност на 14 май проведохме разговор с Иван Гешев и тогава ми сподели, че от 1 май дотогава не е спал най-вече заради шока на взрива срещу автомобила, с който той се е превозвал на 1 май.

Това заяви заместник-директорът на НсЛС Ясен Тодоров по време на изслушването си във ВСС.

И добави, че "след атентата срещу него главният прокурор Иван Гешев беше разпилян и хаотичен, скачаше от тема на тема".

Тодоров даде и описание на академията, в която е инструктор и преподава т.нар израелски експерт. "Това е академия по антитероризъм", уточни той.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
РЕД И СПРАВЕДЛИВОСТ

РЕД И СПРАВЕДЛИВОСТ

09.06.2023 | 09:44

ИЗ.РО.ДИ СТРАХЛИВИ И НАГЛИ.

Отговори
1 0
РЕД И СПРАВЕДЛИВОСТ

РЕД И СПРАВЕДЛИВОСТ

09.06.2023 | 09:43

АЗ ПЪК НЕ СПЯ ХРОНИЧНО КАТО ЗНАМ КАКВИ БОКЛУЦИ СТЕ ТАМ ПО ВЕРИГАТА...И ЗНАМ ЧЕ НЯМА КОЙ НИТО ДА МЕ ЗАЩИТИ НИТО ДА МЕ ПАЗИ С ОХРАНА.....ТОВА Е ЖИВОТА И НЕ СЕ ПРАВЕТЕ НА ОЩИПАНИ ГРАФОВЕ ПО ДЕБЕЛИТЕ ВРАТОВЕ И Г.Ъ.ЗОВЕ ОЯДЕНИ...ЩОТО СМЕ ПРИГОТВИЛИ ЕДНИ ТОЯТИ ...ЩЕ ВИ СЕ ВИДИ ВЗРИВА РАЙ..... ДО ЕДИН МАГИСТРАТИТЕ ДО 10 -ТО КОЛЯНО НА ПРОВЕРКА...ИМОТНА...И ВЪПРОСА Е ОТ КЪДЕ ГО ИМАШ????....ЗНАЕШ ДОКАЗВАШ ИМАШ ГО! ...НЕ ЗНАЕШ НЕ ДОКАЗВАШ НЯМА ГО!.... ЕКСПРОПРИЯЦИЯ В ПОЛЗА НА НАРОДА. И ДЪРЖАВАТА........ОТ ТЕЗИ ОТ КОИТО СИ ГО ВЗЕЛ НА ТЯХ ГО ВРЪЩАШ. ........ОБУВАШ ЦЪРВУЛИТЕ И НА СЕЛО....................

Отговори
1 0
Хайзенбърг

Хайзенбърг

08.06.2023 | 19:22

Ясно защо!!!

Отговори
2 0

Анкета

За кого ще гласувате на кметските избори в Пловдив?