49

Проговори най-добрата приятелка на Ружа Игнатова

Асдис я описва като много енергична, забавна и изключително интелигентна жена

Преди следите на Ружа Игнатова да се загубят, неотлъчно до нея била най-добрата й приятелка Асдис Ран. Тя е човекът, с когото прекарвала свободното си време. Двете се запознали още преди да стартира OneCoin, имали планове и за общ бизнес проект.

"Двете с нея се срещнахме за първи път около 2009 г. Поводът беше парти на списание "Attica media". Аз бях там със съпруга ми. По време на празненството тя се приближи към нас и започнахме да си говорим. Посещавах България за първи път и бях съвсем нова в страната ви, така да се каже. Не познавах много хора. Скоро след като с нея се запознахме, станахме приятелки. Месеци по-късно най-добри приятелки. Тя стартира OneCoin доста след това - някъде около 2015 г.", разказва Асдис Ран пред "24 часа - 168 истории".

Тя определя Ружа като много енергична, забавна и изключително интелигентна жена. Двете планирали общ бизнес -  компания, която да се занимава с производство на козметика, а също и със създаване на облекла.

"Бяхме изключително близки и следователно правехме всичко заедно. И двете обичахме да пътуваме. Зимата се наслаждавахме на красотата на белите планини, а през лятото - на синьото море. Излизахме постоянно и на вечери, пиехме вино. Прекарвахме времето си и в спа процедури. Сутрин в 6,00 ч. ходехме да тичаме в парка. Задължително посещавахме и фитнес залата за тренировки. Тя обичаше много пазаруването. Всичко, което сме правили двете, не е по-различно от нормалните неща, на които се отдават другите момичета и жени, когато са в обща компания. Ружа също обичаше да ходи на пиано барове. Спомням си, че по такива места се забавлявахме страхотно", спомня си Ран.

"Тя имаше много големи идеи и мечти, за които разказваше по време на цялото ни приятелство. Мога да кажа, че работеше постоянно, денонощно дори. Всичко, което й се случваше, беше плод на упорит труд, сълзи и желание за огромни постижения без никакви граници. Обичаше това, което прави, и определено искаше да създава големи неща в живота си. Имаше космическа амбиция. Описвам я като много умна жена с бизнес нюх. Що се отнася до компанията OneCoin - аз бях до нея от самото начало на създаването. Уверих се, че планът й не беше да направи световна измама. Искаше да създаде най-добрата криптовалута в света, по-добра от биткойна. Успехът просто дойде твърде бързо и за съжаление тя не успя да го задържи с ръце", твърди най-добрата приятелка на Ружа Игнатова. Освен усърдна в работата си, по думите на Асдис, Ружа била и много добра майка.

"За мен беше огромна трагедия, а също и за децата ми, че вече няма да е част от живота ни. Тя беше важна част от семейството ни и имаше значима роля в него", казва тя.

"Тя се движеше с много охранители. Това не беше случайно. Имаше причина да го прави. Преди да изчезне, аз забелязах, че беше много стресирана и нервна. Така изглеждаше точно в този момент. Чувствах, че нещо не е наред, но не разбирах какво, нито пък колко сериозно е. Просто си помислих, че е в такова състояние, защото е под голямо напрежение. Обвинявах всичко друго за огромния натиск в живота й. Все пак не е никак лесно за една жена да управлява такава голяма империя", споделя Асдис пред "24 часа" и добавя, че не помни какво е казала последно на Руоа, но й се иска да е знаела какво ще се случи, за да може да каже поне сбогом.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
0 коментара

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?