49

Проговори лекарят, шил 3 часа раните на обезобразената Дебора

Беше в шок. Питаше дали няма да умре, разкри доктор Петров

 

Шиенето на раните на обезобразената от Георги Николаев Дебора е продължило „3 часа с почивки от по 10 минути“.

Това разказа лекарят, приел в болница 18-годишното момиче, което беше нападнато с макетно ножче в Стара Загора. Доктор Петров е бил на смяна в Спешното отделение.

Той е обработил и зашил раните на младата жена. Пред екипа ни лекарят разказа, че тя е била в шок, дезориентирана и през цялото време е питала: "Нали няма да умра?".

По думите на д-р Петров пред бТВ шиенето на раните е продължило "3 часа с почивки от по 10 минути".

Лекарят, който работи в отделението по ортопедия и травматология в Окръжната болница в Стара Загора, каза, че е питал момичето кой ѝ е причинил всичко това.

Към онзи момент тя не е можела да отговори и не помнела дали извършителят е един, или са двама. По думите на лекаря раните са били с еднаква дълбочина. Веднага е станало ясно, че са направени с много остър предмет " като скалпел".

Припомняме, че преди дни широк обществен отзвук предизвика случка от 26 юни, при която 18-годишно момиче от Стара Загора било пребито, нарязано с макетен нож и обръснато от 26-годишен мъж.

Вчера хиляди в цялата страна се събраха на протести заради обезобразеното момиче в Стара Загора.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
11 коментара
Спрете се бе Юди Та да не ви спираме

Спрете се бе Юди Та да не ви спираме

01.08.2023 | 18:11

Със Шорошоядските ви чииииифутски служебно блъскани плюсове и минуси под коментариите ич няма да ви мине Стамбулската конвенция Колкото и да съ валите като прасета по площадите като ползвате една ваша чиииифутска урва съдрана като пърцал същия ще бъде ефекта На крокодилските ви чиииифутски сълзи че защитавате нещо Българският Православен Народ не ви вярва Защото сте Юди Подли Нагли Мързеливи Крадливи Най много да постигнете това Още повече ОМРАЗА Омраза към вашата Юдейска подла чиииифутска същност Ще има възмездие Жестоко възмездие за всичко което сте вършели и вършите

Отговори
3 3
Георги Николаев

Георги Николаев

01.08.2023 | 18:56

Щом насилието е правилно, утре и тебе някой може да дойде да нареже в дома ти.

Отговори
1 2
Батко Шорошоядко

Батко Шорошоядко

01.08.2023 | 14:11

Путин е виновен, веднага въведате Стамбулската конвенция, веднага казах!

Отговори
6 8
Der Haague

Der Haague

01.08.2023 | 14:21

Той е виновен за смъртта на 500 украински деца, и още други неща...

Отговори
6 7
Добре де,трябваше да се надигне цяла България на протест,за да прогово

Добре де,трябваше да се надигне цяла България на протест,за да прогово

01.08.2023 | 14:08

Проговорят толкова лица,които са могли да дадат показания за състоянието на пострадалото момиче тогава,към момента на деянието?!Тия лекари защо сега проговарят или сега им се дава гласност?!Защо ище тогава разследващ следовател по делото не си е свършил работата да събере показания и разбере и приложи адекватно в делото състоянието на момичето и обслужващия го лекарски екип с показания?!Защо чак сега?Защото явно всичко е било направено поръчково случаят да се замете “под килима”,да се промени “средната телесна” в “лека”,та да може тая Гьонева с председателстващ Роньо Тонев да отсъдят с лека ръка “лека телесна”,да го пуснат ненаказан и да се бие в гърдите тоя гьон вчера,че съдебният акт и мярката били адекватни!!!!

Отговори
13 2
Един от многото проблеми на България

Един от многото проблеми на България

01.08.2023 | 19:09

Е че дори когато комунизма се разпадна, управниците и техните методи останаха същите. Корупцията няма да се оправи докато бившите от ДС не се оттеглят. Некадърниците които само получават заплата, а и подкупи когато трябва да си затворят очите, трябва вече да се пенсионират. Бъдещето на България е в младите хора, а не в тези от категорията “наш човек”, които са готови да направят “услуга”, стига да са компенсирани под масата. А от нас обикновените хора зависи за кого гласуваме да ни управлява. В последните 30 години това е БКП под различни имена. А утре.

Отговори
3 0
Пътриот, от иzzраждане!

Пътриот, от иzzраждане!

01.08.2023 | 13:55

Под повърхността на случая с обезобразеното 18-годишно момиче се очертават все повече проблеми. Оказа се, че насилникът Георги Николаев незаконно - на тъмно е работел като охранител в заведение в града, след като има две влезли в сила присъди за нанасяне на лека телесна повреда. Именно неговото утежнено съдебно минало пречи по закона за частната охранителна дейност той да изпълнява такава функция, предаде БНТ. Тези констатации предизвикаха и спешна среща между кмета на Стара Загора и директора на областната дирекция в града, заедно с представители на местния бизнес със заведения. "Това, което направихме вчера, е среща с директора на полицията с всички заведения в града и ги предупредихме, че ако при тях работи нерегламентирано, подобни охранители с криминални прояви - ние ще отнемем разрешението за удължено работно време и на практика те ще спрат да съществуват като такива клубове, защото трябва да сме непримирими, нетолерантни изцяло към подобни хора, които разрушават обществения ред и които създават предпоставки с криминални деяния. За съжаление полицаите не може да окаже контрол в случая, защото по Закона за охранителната дейност, те няма как да докажат, че той работи нерегламентирано, но ние като община можем да предприемем съответните мерки", каза Живко Георгиев, кмет на Стара Загора. Случаят повдига и въпросът по какъв начин Георги Николаев е получавал своето възнаграждение. Дали това са незаконни доходи. Не е ясно дали въпросът е под вниманието на НАП и разследващите. Първата мярка за неотклонение и освобождаването на Николаев от ареста пък породи правен спор за това доколко и прокуратурата е свършила своята работа и е приложила закона с повдигане на обвинение по правилен начин.

Отговори
14 2
умен, млад и красив Тити

умен, млад и красив Тити

01.08.2023 | 14:08

пак да гласувате за ДБ и ПП!

Отговори
10 6
Тити Сълзата

Тити Сълзата

01.08.2023 | 14:22

Пак да гласувате за другаря Гоце!

Отговори
2 4
Дон Боко банкянски

Дон Боко банкянски

01.08.2023 | 13:47

Стига ни занимавайте с цигански мелодрами. Циганите изначале са си ревниви!

Отговори
5 12
Циганинът явно си ти,Доне

Циганинът явно си ти,Доне

01.08.2023 | 14:01

На простотията!

Отговори
10 3

Анкета

Кой е най-големият проблем на Пловдив, за който искате отговор от кандидатите за кмет?