4020

Проговори бившата съпруга на Пепи Еврото, какво я свързва с Нотариуса?

Любена Павлова, бивша жена на Петьо Петров - Пепи Еврото (свързан с група за влияние в съдебната система, известна под името "Осемте джуджета"), проговори каква е връзката й с със застреляния Мартин Божанов - Нотариуса.

"Познавах го, не е било по линия на съдебната система и такива глупости. Единствената ми връзка е, че съм купила от него апартамент, както и че се оказа, че сме живели на около 500 метра едни от друг – нямах идея, че е живял близо до мен. Не съм му проверявала фирмата или какво друго притежава. Аз съм се интересувала от един апартамент, който съм закупила – взех го на прилични пари. Мой си е, в него живея", твърди тя пред bTV, цитирана от "24 часа".

Любена купува 313 квадрата мезонет и гаражи на цена от 250 000 евро. Отрича да има връзка между Нотариуса и Еврото.

Павлова коментира сделка, която е направила с Божанов през юни 2022 година за покупката на апартамент и два гаража. По онова време тя все още е съпруга на Пепи Еврото и носи фамилията Петрова. За такава сделка съобщиха bird.bg във фейсбук публикация на 5 февруари. Според нотариалния акт, показан от Би Ти Ви тя е купила апартамента от себе си, защото е била пълномощник на Божанов.

„Да, за да мога да си изповядам сделката сама, в смисъл да не идва и той при нотариуса", така Любена обяснява наличието на нотариален акт, в който пише, че тя е пълномощник на фирма „Клеманн".

Тя отрича да знае за частния клуб на Божанов, който сега се проверява за търговия с влияние. Написаното в нотариалния акт обаче повдига съмнения, казва Андрей Янкулов. 

Показва едни по-особени отношения на доверие между двамата, след като точно по този начин е изповядана сделката с такъв тип пълномощно", обяснява той.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
3 коментара
Гювендия

Гювендия

19.02.2024 | 19:08

Кой ли и "утешава" сега катериичока, след като Петю Евровпейовски се изпари, а Нотариуса го командироваха пред портите Адови?

Отговори
0 0
Пловдив

Пловдив

19.02.2024 | 11:27

Истината .

Отговори
2 0
Истината

Истината

19.02.2024 | 11:22

"Ние не трябва да имаме никакво съмнение, че този дребен селски тарикат не е действал просто сам." Това коментира пред БНТ депутатът от ПП-ДБ Ивайло Мирчев относно политическото ниво на влияние в престъпната група на убития Мартин Божанов - Нотариуса.

Отговори
10 0

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?